Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sıradan foto mak. nasının şarjlı pilleri bozulduda 2700 mah alayım diyorum bu sefer pillerini bu mah değerlerine dikkat ederken foto mak.a zarar verme ihtimalı var mı? ya da çalıştırmama boşuna şimdi almayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 normal kalem pilden bahsediyosan bişe olmaz. ne kadar yüksek değer o kadar uzun süre pil dayanıklılığı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Akım ve gerilimi belirtenler A ve V değerleri, uyumsuzlukta makinayı bozacak olan onlar. mAh sadece kapasite ifade ediyor, ne kadar yüksek o kadar iyi bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 peki a ve v değerli standart dğeil mi bu pillerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Pilin amperi mi olurmuş ya, foto mak alt tarafı, endüstriyel motor beslemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Selam, AA tip pil alacağına göre voltajda sıkıntı olmaz. 1) Eğer pili takıp hemen çok sayıda kare çeken biriysen yüksek amperli(senin tabirinle 2700mAh) pil işine yarar. Yalnız bunlar durdukları yerde çabuk boşalırlar. 2) Yok eğer 'ben pili takayım da lazım oldukça çekerim' diyen biriysen sana düşük iç dirence sahip pillerden gerekiyor. Böylece durduğu yerde çok daha yavaş boşalacaktır ve lazım olduğunda seni üzmeyecektir. Bu pillerin kapasiteleri, yani mAh değerleri, çok yüksek değildir. Genelde 1800-2000mAh değerlerinde dolanırlar. GP'nin yeşil pilleri bu tiptir. Başka firmaların da bu tip pilleri var diye biliyorum. En babası Sanyo'nun Eneloop pilleridir; 5 sene sonunda kapasitesi %70-80'e falan düşüyordu yanılmıyorsam. TR pazarında adam gibi bir satıcısı yok, ebay diyorum ;) eneloop plus wiki what is eneloop? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 pekio zaman son soru 2a yada 3a türler var birde xaa var bunlar neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Selam, AA pil piyasadaki normal kalem pil olarak bilinen form. AAA pil ise ince kalem pil olarak anılıyor ve bazı yerlerde 'kumanda pili' olarak çağırılıyor. Olay tamamen boyut ve kapasite(mAh) değeri ile alakalı. İki pil de şaj olmayan tiplerde 1.5V, şarjlı tiplerde ise 1.2V olarak geçiyor. Yaygın pil tipleri Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar