nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hepsini not aldım kutulu bulmaya çalışıcam. oyun türüne çok takılmayın derim sim city'de var bende onuda oynuyorum. Ama ağırlıklı olarak rpg ve strateji.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 önerdiklerimi yazdım oraya, önerdiğim oyunlar onlar, eğer bunu eleştiriyorsan o zaman old schoolla alakalan yoktur. yine de gelip hı hı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 heroes 3 yaa saatlerce kalkmazdik basindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 3 iyiydi ama 2. cisi efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bone? Lucas Arts adventure'larini goremiyorum o koleksyonda? Full Throttle, Maniac Mansion vs? :( Edit: eheh rpg ve strateji imis topic pardon..errr..dungeon crawl rpg den saydirirsam Ishtar serisi, Eye of the beholder falan filan? strateji olarak Dune 2d? hatta konunun hatrina soyle birsey gordum..North & South (remake) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 old school rpg denmiş ama listede ne old school var ne rpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 mono said: Bone? Lucas Arts adventure'larini goremiyorum o koleksyonda? Full Throttle, Maniac Mansion vs? :( curse of monkey island ve day of the tentacle var orda. gog çıkınca hep oyunları ordan alıp oynar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mnnFFEStA3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ultima 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Dark_Soul said: 3 iyiydi ama 2. cisi efsaneydi. 2 3 kardestir, onlari ayiran kallestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kutu so 90's, gog.com'a gir ordan yap arşivini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kutu candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 seneler önce frp oynayacaktık, o zamanda parasızlıktan kitap yok, tabii pdf falanda yok, arkadaşda bg2'nin kutulu oyunu vardı; bg2 kitapçığını falan kullanmıştık. şimdi kutulu oyunlarda max 6 sayfalık manuel falan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 manyel çıksa iyi aralın 2 sayfalık reklamı falan çıkıyo, at çöpe kutuyu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kutulu candır derken aralınki değil tabi arada içeriği güzel şeyler çıkıyo grey matterın collectors editionı mesela çok iyiydi içeriği ki 20euro falandı ben aldığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 SSI ve Altın seri FRP oyunları diyorum. Video Birde tabi MicroProse oyunları Video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar