Nexa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Yedek silahlarına kadar full exotic 1500+ condition damage Elementalist. Haftaya tekrardan WoW'a başlayacağım için GW2 ye bir daha dönmeyeceğimi düşünüyorum o yüzden satmaya karar verdim. * 400 tailoring , 400 jewelcrafting hazırda beklemektedir. Exotic Recipelerine kadar herşeyi tamamdır. * Elementalist de swap weapon özelliği olmamasına rağmen hem staff hemde scapter/dagger buildi için silahları exotic yaptım.(Trident dahil) * WvW oynarken kule savunması ve kuşatmalarında staff+condition dmg büyük iş yapıyor yedirdiğiniz tek eruptionla 10k bleed effect bırakıyorsunuz zaten çoğu oyuncunun 20k hpsi oluyor. Bunun haricinde scepter/dagger kullanıyorum, ufak gruplarda yine earth attunement'ta ilk skill 2500 bleed effectle büyük üstünlük sağlıyor. * Pve de dungeonlarda yine staff cok iyi dps yapıyor ve iyi support sağlıyor ama isterseniz scepter/dagger ile might stacklayarak takımınıza yardımcı olabilirsiniz. Dungeon haricinde hic staff almıyorum sırf ride the lightning skilli bile scepter/dagger kullanmak için yeter. * Zamanının en iyi WoW guildi olan Nihilum'la aynı serverdadır. Kungen ile yanyana WvW yapmak ayrı bir zevk oluyor tavsiye ederim:D * Yine aynı serverda olan ve benden daha iyi gear'a sahip olan Guardian arkadaşımda karakterini satmayı düşünüyor ilgilenenler forumda xururuca isminde bulabilir. * Fiyat 120tl * Telefon numaram: 05066957024 * İzmir içinden arkadaşlara elden teslim, İzmir dışındakiler ise önce para havalesi ile hesabı anında alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 izmirdeyim 50 ye alirim elden. kentkart parasida benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolgi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kungen'de wow'a döndü belirtiyimde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tesekkurler belirttigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Fiyatı 100 tl yaptım daha wow alıcam hadi gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 fiyatı 85tl yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 cidden 50ye fit galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 65tl!! kacmaz artık hadi gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Maddiyat durumu nasıl accountun yani kaç gold var. Onun dışında token ve karma durumu nedir. Bir arkadaş ilgileniyor ben elçiyim. Edit: Hah birde videon gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Nekro said: izmirdeyim 50 ye alirim elden. kentkart parasida benden Ahahah adam tam ölücüymüş. Oldu olcak aktarma da kullan tam olsun:) 0.95 belediyeye kaçmasın. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 90 dk da hallederiz isimizi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Cute said: Maddiyat durumu nasıl accountun yani kaç gold var. Onun dışında token ve karma durumu nedir. Bir arkadaş ilgileniyor ben elçiyim. Edit: Hah birde videon gitmiş. gold ile token yok gibi bisey 70k kadar karması olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar