aramil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hatuna bir orta aç, içini boşaltsın, eteğindeki tüm taşları döksün, sonra sen de rahatla o da kendi yoluna baksın. tecrübeyinen sabit.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 calimero said: benjani said: 2 yıl olmuş ayrılalı, bırak yazsın arkadaşın son bir kere daha seviş bence, sonra arkadaşın yazsın.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gidip de en problemli eski sevgilimle çıkarsa birisi, arkadaşım değildir zaten abi, ne arkadaş silmesi.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 2 senede neler yaşamıştır o hatun.. http://t.qkme.me/41aw.jpg . . . . . . . . . . . . http://www.dewi.ca/trains/busway/pix/BWAY2.jpg
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ya neyse, hatuna yol ver. attention whore'luk yapıyo. arkadaşların arasını bozucak, olaylar çıkarıcak kendini önemli görecek vs..
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 konuyu kaçırmayın. olayın öncesi varmış. yani daha arkadaş kız arkadaşıyla görüşürken böyle böyle bana kötü gözle bakıyorlar demiş. şimdi ise bak haklıydım diyor. haklıymışda. o yüzden o arkadaş gayet silinir. ağzı bile kırlır. muhtemelen örümcek adamlı yorgan altında "dragon_slayer evde yok mu? diye x geliyormuş. ben de yok diyormuşum. eve giriyormuş. benim dambılları görüyormuş, çok kaslısın diyormuş..." diye kaç gece geçirdi adam allah bilir. ayıp.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 he işte tek canımı sıkan nokta bu, imamizer yine gösterdi kendisini.
mandalina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 imamizer said: muhtemelen örümcek adamlı yorgan altında "dragon_slayer evde yok mu? diye x geliyormuş. ben de yok diyormuşum. eve giriyormuş. benim dambılları görüyormuş, çok kaslısın diyormuş..." diye kaç gece geçirdi adam allah bilir. ayıp. AHAUHAUHEAUHAEHU
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 imamizer said: muhtemelen örümcek adamlı yorgan altında "dragon_slayer evde yok mu? diye x geliyormuş. ben de yok diyormuşum. eve giriyormuş. benim dambılları görüyormuş, çok kaslısın diyormuş..." diye kaç gece geçirdi adam allah bilir. ayıp. ABİ AHAHAHAHAHAHAHAHAH
yumy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ahahah imaaaaam benimlen evleeeyyynnn asjdyfyasd
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bana bi daha mesaj atarsan seni döverim yaz
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Sevgiliye yazan arkadaş silinir net
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 siz beraberken mi yazmış çocuk kıza yoksa ayrıldıktan sonra mı?
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ayrıldıktan sonra üzerinden kamyon geçsin, seni ilgilendirmez.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kavurma said: ayrıldıktan sonra üzerinden kamyon geçsin, seni ilgilendirmez. kızla birlikteyken tanidigin hatta tanistirdigin kişiye bu arkadaş şahsen ağzını yüzünü bile kirabilirim..
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: yok lan ne sevinci, tırsıyorum şu an görüştüğüm bi arkadaşım olabilir mi diye? ama sanmıyorum ya. niye tırsıyorsun, görüştüğün arkadaşın olsa ne olur ki? 2 sene geçti üstünden diyorsun. CthuLhu said: kavurma said: ayrıldıktan sonra üzerinden kamyon geçsin, seni ilgilendirmez. kızla birlikteyken tanidigin hatta tanistirdigin kişiye bu arkadaş şahsen ağzını yüzünü bile kirabilirim.. işte bu zihniyeti anlamıyorum.
yumy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kişisel prensip gibi bir şeydir zaten, anlamlı olmuyor pek o tarz konular.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Vidar said: niye tırsıyorsun, görüştüğün arkadaşın olsa ne olur ki? 2 sene geçti üstünden diyorsun. o kadar geniş bi insan değilim valla ben, kim çıkarsa çıksın kızla, ama benim arkadaş dediğim adam çıkamaz. üstte de denildiği gibi, ağzını yüzünü kırabilirim ben de yeri gelirse ama tahminimce pek arkadaşım sayılmayacak birisi.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi neyin prensibi ya. saçmalık başka bişey değil. ayrılmışsın, hayatına devam etmiş iki tarafta. ne hakkın var hala hesap sormaya, trip atmayA? hala bişeyler vardır arada, o zaman tamam belki, ama 2 yıl oldu görüşmüyoruz diyor adam.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: Vidar said: niye tırsıyorsun, görüştüğün arkadaşın olsa ne olur ki? 2 sene geçti üstünden diyorsun. o kadar geniş bi insan değilim valla ben, kim çıkarsa çıksın kızla, ama benim arkadaş dediğim adam çıkamaz. üstte de denildiği gibi, ağzını yüzünü kırabilirim ben de yeri gelirse ama tahminimce pek arkadaşım sayılmayacak birisi. umarım dayak yersin bi güzel şu kafayla gidip hesap sormaya kalkarsan.
Öne çıkan mesajlar