basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 valla ne olursa olsun,bir amerikan askeri değil türk askeri,hatıra sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paticiğe insanlar üye olurken lütfen araya bir kaç tanede zeka sorusu filan sıkıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 axedice said: hozceri said: http://t24.com.tr/haber/semdinlide-askerler-oldurulen-pkklilarla-fotograf-mi-cekt/213488 Şu haberin bir sonraki adımı pkklıların bastıkları bir karakolda benzer bir resim çekip yayınlaması. Sonra gelsin "bombalanan kendi şehirlerimiz" cesedlerle TC yazmislar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 deady said: Paticiğe insanlar üye olurken lütfen araya bir kaç tanede zeka sorusu filan sıkıştırın sakin ol einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aquila said: axedice said: hozceri said: http://t24.com.tr/haber/semdinlide-askerler-oldurulen-pkklilarla-fotograf-mi-cekt/213488 Şu haberin bir sonraki adımı pkklıların bastıkları bir karakolda benzer bir resim çekip yayınlaması. Sonra gelsin "bombalanan kendi şehirlerimiz" cesedlerle TC yazmislar mi? Desperados'ta yapıyordum onu ben ya. Kasabayı kesip kendi adımı yazıyordum cesetlerle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Nigger_of_the_sand said: Kardeş sen hiç kasma bence, döveceğin straw mani bile inşa etmekten acizsin, yaptığın tanımlar, olayları ilişkilendirmelerin falan başlıbaşına facia. Bak bakalım benim derdim sadece terör saldırısında ölmek mi, ya da sadece kendi adıma mı konuşmuşum. onu diyorum işte ben senin derdini anladım, o yüzden daha fazla majinal olmana gerek yok, veya başka kendi hesaplarını görmeye niyet eleştiri ise ben senden daha fazla eleştirim tc yi de, tsk da, türküde... istersen başa dönelim, bir tüfek, bir araç bile alamayan sözüm ona horde türk ordusu ne gibi birilerin adına sözcülük alarak yaptın eleştirilerini... ki madem bir şeyler eleştirmek, üstünde konuşulmasını istyorsunuz, fırsatçı gibi niye şehit haberlerini bekliyorsuz, ayrı konu aç, orada fikrini anlat kim ne diyor... ama niye bunun rantı fazla, araya daha güzel sıvışılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Açıkçası benzer şartlarda yapsam askerliği ben de alırdım 2 foto. Eşe dosta "böyle de bi hayvanım" diye göstermelik. Ama milliyetçi duygulardan ya da karşıdakinin piğkeykey olmasından bağımsız. Trophy işte bi nevi. Poligona gidince iyi attığım serilerin kağıdını bile alıyorum. Foto mu almıycam sanki. Böyle de bi hayvanım. Ama bu tamamen bana özel bişey olurdu hani. Etrafa yaymazdım lan. Futbol takımı edasıyla poz verip etrafa sızdırmak kötüymüş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Feamer said: Nigger_of_the_sand said: Kardeş sen hiç kasma bence, döveceğin straw mani bile inşa etmekten acizsin, yaptığın tanımlar, olayları ilişkilendirmelerin falan başlıbaşına facia. Bak bakalım benim derdim sadece terör saldırısında ölmek mi, ya da sadece kendi adıma mı konuşmuşum. onu diyorum işte ben senin derdini anladım, o yüzden daha fazla majinal olmana gerek yok, veya başka kendi hesaplarını görmeye niyet eleştiri ise ben senden daha fazla eleştirim tc yi de, tsk da, türküde... istersen başa dönelim, bir tüfek, bir araç bile alamayan sözüm ona horde türk ordusu ne gibi birilerin adına sözcülük alarak yaptın eleştirilerini... ki madem bir şeyler eleştirmek, üstünde konuşulmasını istyorsunuz, fırsatçı gibi niye şehit haberlerini bekliyorsuz, ayrı konu aç, orada fikrini anlat kim ne diyor... ama niye bunun rantı fazla, araya daha güzel sıvışılıyor He burdan yaptığımız rantlarla karı kız kaldırıyoruz işte, bi vatan haini çıksa da kucağa otursak diye bekliyo hepsi. Anlamışmış, bi bok anladığın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 axedice said: hozceri said: http://t24.com.tr/haber/semdinlide-askerler-oldurulen-pkklilarla-fotograf-mi-cekt/213488 Şu haberin bir sonraki adımı pkklıların bastıkları bir karakolda benzer bir resim çekip yayınlaması. Sonra gelsin "bombalanan kendi şehirlerimiz" e onu yaptilar zaten. dagluca baskinini komple videoya alip internete verdiler. adamlar saatlerce dockalarla mermi yagdirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Nigger_of_the_sand said: Feamer said: Nigger_of_the_sand said: Kardeş sen hiç kasma bence, döveceğin straw mani bile inşa etmekten acizsin, yaptığın tanımlar, olayları ilişkilendirmelerin falan başlıbaşına facia. Bak bakalım benim derdim sadece terör saldırısında ölmek mi, ya da sadece kendi adıma mı konuşmuşum. onu diyorum işte ben senin derdini anladım, o yüzden daha fazla majinal olmana gerek yok, veya başka kendi hesaplarını görmeye niyet eleştiri ise ben senden daha fazla eleştirim tc yi de, tsk da, türküde... istersen başa dönelim, bir tüfek, bir araç bile alamayan sözüm ona horde türk ordusu ne gibi birilerin adına sözcülük alarak yaptın eleştirilerini... ki madem bir şeyler eleştirmek, üstünde konuşulmasını istyorsunuz, fırsatçı gibi niye şehit haberlerini bekliyorsuz, ayrı konu aç, orada fikrini anlat kim ne diyor... ama niye bunun rantı fazla, araya daha güzel sıvışılıyor He burdan yaptığımız rantlarla karı kız kaldırıyoruz işte, bi vatan haini çıksa da kucağa otursak diye bekliyo hepsi. Anlamışmış, bi bok anladığın yok. yo anlıyorum, hatta kendini anladığından daha iyi anlıyorum ve yadırgamıyorum da, yaptığın eleştirileride yadırgamıyorum keza, ama bu vb. konularda niye araya kaynıyorsunuz onu anlamıyorum, açın topik orya yazın, hatta ben açayım tsk, tc, türk eleştirleri veya benzeri bir başlık ile genel, iş obejetif eleştiri yapmak ise sizden geri kalmam zaten eleştirmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Gaipten mi yapmışım arkadaşım ben yorumu? Konuyla alakalı olarak TSK'nın ihmalkarlığı hakkında bi tartışma dönüyodu ben de dahil oldum işte. Eleştiriye mahal verecek bir olay olmadan neyin eleştirisini yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Nigger_of_the_sand said: Gaipten mi yapmışım arkadaşım ben yorumu? Konuyla alakalı olarak TSK'nın ihmalkarlığı hakkında bi tartışma dönüyodu ben de dahil oldum işte. Eleştiriye mahal verecek bir olay olmadan neyin eleştirisini yapayım? Hacım tamam eleştirini yapta sen biraz abarttın ne enayiliğimiz kaldı nede inandığımız değerlere söylemedik laf bıraktın.Tamam ülkeni sevmeyebilirsin hatta rahatsızda oluyosun bu ülkeden hepsi ok de seni ilgilendirmeyen ülkenin ordusu için neden bu kadar celalleniyosun onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Enayi dediğim için özür dilerim, insanların ölümünü kader kısmete bağlayınca sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ne yaparsaniz yapin birbirinizi kirmayin sevgi kelebee gibi olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Türkiye "ARAP BAHARINI" yaşıyor. Karşınızda gerilla taktiği uygulayan bir şerefsiz it sürüsü var. Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum. Not1: Tarihte bile gerilla taktiği başarıya ulaşmamıştır. (bknz: Haçlı Seferleri) CNN İngilizce Türkiye'de kürt isyanı yükseliyor. diye not geçti. hadi sustursun recep efendi o kanalıda..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hürriyet bugün "Teröre tam saha press!" diye manşet atmış. Altına da ballandıra ballandıra TSK'nın pkk'yı nası bitireceğini falan yazmış. Gaz almak için kolpadam dağ taş bombalamak yetmiyor artık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar