Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 merhabalar şimdi söyle bi durum var;2 arkadaş istanbul'da yeni bi eve çıkıyoruz.arkadaşım gebze'de ben maslak taraflarındayım ikimizinde ulaşımda çok kanser olmadan seçebileceği bi yerler bakıyoruz.benim için çok problem değil 3 gün okula gitmem gerekiyor o yüzden üsküdar kadıköy çokzelmiş diye kandırıp vapurla halledebilirimde gebzeye gidene kadar oralarda kanser olmasın daha önce gebze'ye falanda gitmedim nerelerden nasıl koaly gidilir oraya benide çok zor durumda bırakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bu kombinasyonda illa ki taraflardan birisi mutsuz olacak kaçış yok ki. Gebze yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kadıköy, üsküdar güzel ama kiralar da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ataşehir ordan heryere gitmek kanser ettiğinden ikinize de problem olmaz. Bariz istanbulun en gereksiz yeri ataşehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kozyatağı tarafı sen e5den otobüsle o da dolmuşla tek araç gider gelirsiniz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kartal-Maltepe civarları metroya yakın yerler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kozyatağı içerenköy mantıklı giib geldi hani ben ne kadar giderim okula oarasıda vahim çocuk çok mağdur olmasın yollarda ona daha yakın olursa dedimde çokta izmit'e yakın olmasın :P metro bu arada en son kartal'a kadar mı gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 2nizinde eziyet çekmesine gerek yok ya gebzede tutun ya maslak ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Jeeztro said: Bu kombinasyonda illa ki taraflardan birisi mutsuz olacak kaçış yok ki. Gebze yani. Bu konuda söylenecek tek laf bu, öyle zıt iki yer denk gelmiş ki zaten yakında o ev dağılır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi ayrılın, ayrı ayrı ev tutun. imkanı yok ortak bir noktada buluşmanızın, en orta nokta bile ikinize min. 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gay seks yoksa ayrılın gerçekten gay seks varsa da ayrılın, üzgün gay diye bişi yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 şu an var misler gibi evim ya ev arkadaşlarımıda satabilirim gibi çocuk izmir'den arkadasım ya 5-6 yıldır ev arkadasım arena partnerliği dışında gaysex yaşamadık daha sfsd öyle aklına girdim ben bunun gel yüksek lisans yapalım diye itü'ye kabul edilmedi gebze yüksek teknoloji oldu simdi ev arıyo gibi bişi aslında hani bende gelirsen direk gelirim gibi bi moda girdimki ben yüksek lisansa devam etmiyorum sunum olursa falan gitmeyi düşünüyorum neyse ev bulsun ya oda artık nasıl bi soru sormuşsam sanki portallı semt var mı der gibi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu combo aynı eve çıkamaz. çıksa bile uzun sürmez çok ters noktalardasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 go go breakup sex o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 baya saçma bir çiftmişsiniz abi istanbul için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar