Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ram Cpu yazmışın ama oyunlarda en belirleyici unsur Gpu oluyor, ondandır belki derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 valla son olarak grafik ayarlarini low yapip cozunurlugu en sonran birinciye getirdim, simdilik fena degil gibi, nese masaustu bilgisayarima gecince oynarim yine. origin id: aytekbet benim oynamak isteyen olursa eklesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ultimate teame yeni girdim, başta hemen gelişip hepsi 75lik sahte gold adamlarla takım kurup kalıyoruz lan. ronaldo messi ne zaan geliyor? sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ultimate teamde hiç bir auctiona falan giremiyorum. kontrat almam lazım alamıyorum da tıkandı kaldı oyun iyi mi. sürekli konekşın error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA Our team is investigating issues affecting the #FUT13 auction house. Thanks for your patience. twitterınız varsa takip edin şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 goldbären said: ultimate teame yeni girdim, başta hemen gelişip hepsi 75lik sahte gold adamlarla takım kurup kalıyoruz lan. ronaldo messi ne zaan geliyor? sdfa gelmiyo asla onlar hayal aslında yok onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yeni bi game patch gelmiş pcye. ne değişti acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar