Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Umarim banlanirsin. Baya kufur ediyorum zaten, ban zevk yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Banlanayım kardeş zaten kaybedecek bir şeyim yok büyük güç büyük sorumluluk getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 wow'da botun kime ne zararı var ya. malak gibi durup ölüyor işte. random bg'de rage yapmayın koca adam oldunuz. farm botu falan olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 işte o malak gibi durup ölen senin takımında olunca sinir oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Botlar yuzunden 3 gunde 1 AV kazandim. Niye sinirlenmeyeyim ki? Sonucta pvp itemi almak icin random bg yapiyorum. Kaybede kaybede nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Şimdi bg de char 90 olcak eots da allylerde 1 kişi var bot olmayan hordelarda da 3 kişi dolayısıyla hordelar kazanıyor şu an bu bg yi artık durum bu ne yazık ki hep bu bot kullananlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Abi aynı botlardan aynı sayıda her iki tarafta da oluyor merak etmeyin. Hem conq cap 15k olmus. Bulun birini düşe kalka arena yapın bg'ye eğlenmek icin girilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Honor gear dizeyim dedim win ratio ya bak ahah BGs Won: 11 Lost: 29 Total: 40 (4/hr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Soris said: Şimdi bg de char 90 olcak eots da allylerde 1 kişi var bot olmayan hordelarda da 3 kişi dolayısıyla hordelar kazanıyor şu an bu bg yi artık durum bu ne yazık ki hep bu bot kullananlar yüzünden. eskiden eots da botların gerçek oyunculardan daha iyi oynadığı bi dönem vardı şimdi öyle mi bilmiyorum 10 tane bot sürekli bütün baseleri geziyor ve hepsini alıyordu sırayla şans eseri %50 kazanıyodun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 2,5 saattir hicbir bg'yi kazanamadik. Ne boktan is bu ya. Server'in populasyonu da 10 kisi filan. Orgrimmar'da yalnizim. Simdi bide karakter transfere mi 20€ bayilicam. Hay sokim ben böyle ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yeni patchle server birleşcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ne zaman geliyodu patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 10 Eylul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Horde-ally aynı guildde olayı da getirirler bunlar bir gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ulan biri beni report etmiş 72 saat banlandım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Bot mu kullanıyordun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Biri report etmişte sen naptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Benide 2-3 sene önce uyarmışlardı pwl almıştım aptal gibi bot kullanmışlar şimdi de alıp bir deneyesim var botu acaba ilk banda permamı yerim onu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Evet bottan ya ilk kez suspension oldu dikkat ediyorum şimdi geceleri filan bırakmıyorum bg ye sokmuyorum. Zaten şimdi patch gelince bir süre iptal olur bot. Onun için ore ve herb stokluyorum şimdi fiyatlar artabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 cross realm arena geldi yeni patch'le. Horde tarafında 3v3 arena rating yapmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bot kullanımını 2. kez yakaladıkları an kalıcı banı çakıyorlar ve ne yaparsan yap açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hiç bi şekilde bani naparsan yap açmıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yok geçici ban var 1 haftalık veya 3 günlük falan ilk kez yakalandığında genelde onu yapıştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ravencrestte pvp partneri arıyorum 2v2, 3v3 fark etmez. sezon 9 da 1900 exp var fakat bayadır oynamıyorum healer hele pvpde aklınızda bulunsun. (exp olmayan ama klassına hakim olan herkesle oynarım) Ally, spriestim fakat disc rerolleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bende de 2k+ mmr var ama ben de disc'im. Hem gearım da eskidi, yenisini toplamak da zor geliyor sdf Yoksa yeni mount için 100 win lazım :( Belki horde warlockla hallederim bir ara. Kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar