Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Arena, BG, World PvP Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bg de char 90 olcak eots da allylerde 1 kişi var bot olmayan hordelarda da 3 kişi dolayısıyla hordelar kazanıyor şu an bu bg yi artık durum bu ne yazık ki hep bu bot kullananlar yüzünden.
Mesaj tarihi:
Soris said:

Şimdi bg de char 90 olcak eots da allylerde 1 kişi var bot olmayan hordelarda da 3 kişi dolayısıyla hordelar kazanıyor şu an bu bg yi artık durum bu ne yazık ki hep bu bot kullananlar yüzünden.

eskiden eots da botların gerçek oyunculardan daha iyi oynadığı bi dönem vardı şimdi öyle mi bilmiyorum 10 tane bot sürekli bütün baseleri geziyor ve hepsini alıyordu sırayla şans eseri %50 kazanıyodun :)
Mesaj tarihi:
2,5 saattir hicbir bg'yi kazanamadik. Ne boktan is bu ya. Server'in populasyonu da 10 kisi filan. Orgrimmar'da yalnizim. Simdi bide karakter transfere mi 20€ bayilicam. Hay sokim ben böyle ise.
Mesaj tarihi:
Benide 2-3 sene önce uyarmışlardı pwl almıştım aptal gibi bot kullanmışlar şimdi de alıp bir deneyesim var botu acaba ilk banda permamı yerim onu düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Evet bottan ya ilk kez suspension oldu dikkat ediyorum şimdi geceleri filan bırakmıyorum bg ye sokmuyorum. Zaten şimdi patch gelince bir süre iptal olur bot. Onun için ore ve herb stokluyorum şimdi fiyatlar artabilir
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ravencrestte pvp partneri arıyorum 2v2, 3v3 fark etmez. sezon 9 da 1900 exp var fakat bayadır oynamıyorum healer hele pvpde aklınızda bulunsun. (exp olmayan ama klassına hakim olan herkesle oynarım)

Ally, spriestim fakat disc rerolleyeceğim.
Mesaj tarihi:
Bende de 2k+ mmr var ama ben de disc'im. Hem gearım da eskidi, yenisini toplamak da zor geliyor sdf

Yoksa yeni mount için 100 win lazım :(

Belki horde warlockla hallederim bir ara. Kısmet artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...