Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Arena, BG, World PvP Başlığı

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bende şu tribi anlamıyorum pvp başka bir oyunda mı icat edildi? çok çok daha komplike bir pvpsi olan mı var? hayır çok istiyorsan al eline bir silah git pvp yap ahah. Streamde multi-class player yazıyor gelmişsin burada yok dk kötü dk öyle dk böyle diye ağlıyorsun hemde 2 sezon üst üste.. Catadaki glyphlı talentlı death strike atan vengeancela çılgın atan blood dklarda kötüydü zaten, şuan instant 5 sn stun + slow + stun + grip + silence+ dark sim olan classı beğenmiyorsun. hayır senin alamadığın adamları bizde alamıyoruz merak etme, instant kill skili olan bir class görmedim daha oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bg lerde genelde gördüğüm warriorlar iki vuruşta adamın hp sini yarıya indiriyor. Bir de 5 yılda 15 tane char kasıp bir tane warrior max level yapamadım hala diye içimde uhde var.. Aryıca set görünüm olarak ta warrior hep daha bi güzel değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Paladin konusunda eminmisin, hedefi yavaşlatacak bir bir skili bile yoktu en son.. Dk en iyisi gibi gözüküyor ama bir yandanda warrior şekil şemal olarak cazip geliyor , karar veremiyorum..

yanlış hatırlamıyorsam tier 1 ya da 2 talentından slow geliyordu + zaten +msin var. 30 snde bir 6 sn stunın var. self healer olması ayrı bir güzellik. yani illa healera gireceğim diyorsan rog ya da dk git derim ama kullanış açısından pally dkdan daha iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İlla ki healera dalacağım demiyorum, ama bg lerde ölmeyen healerlere gıcık olduğum için onlara karşı en etkili classla oynamak daha zevkli olur tabi..
öte yandan işin pve yönünü düşününce paladin tabiiki daha iyi.. Çünkü healer olarak girer her grupta yer bulmak daha kolay olur.. neticede ne kadar dps yaparsa yapsınlar melee claslar sevilmiyor bir türlü raidlerde..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
oyunun şu andaki durumunda melee kasmayın da ne kasarsanız kasın

o kadar cc arasında kırk yılın başında istediğiniz rakibe gidebiliyosunuz , o da başka bi cc gelmezse kafanıza

5.3le mass grip + solar beam de bitiyo , haliyle rbglere sokulan tek melee rogue olarak kalıcak ona göre planlayın

ben hunter kasıyorum şu anda retri kastım mop öncesi ama fiyasko oldu benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...