tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 an itibariyle dk kariyerimi sonlandırıyorum abi. cc yok slow yok hiçbişey yok , "damage'ınız yüksek" diye hiç buff gelmesin pvp'ye. retrinin daha düşük sanki damage'i.. /rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 slow var cc yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 cc var olmaz mı ? boyle boğazından yakalı yakalıveriyo 5 sn mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.worldofwargraphs.com/stats-classesrepartition-0-0-0-0--3-0-0.html ele shamandan daha az frost dk var 3v3 2200+ arenalarda. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 boşuna ağlamıyorum :) class historyye bakarsanız hatta , geçen sezon boktan olup bu sezon da boktan kalan 1-2 classtan biri DK içler acısı ya, 5.2ye kadar bekliycem işte , olmadı priest ve paladin levelliyorum onlardan birine odaklanıcam arena için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 http://www.twitch.tv/crawthz 2300 civarı MMR rbg canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Warrior hala ağlatıyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Haydi herkes arenaya 2200 rating kuralı kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 şu patch gelmiş geçmiş en iyi patchlerden biri olucak açık ara sanki GC 5.0dan sonra bırakmış başka birisi çalışıyo oyunda bize söylemiyolar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bi özet geçseniz neymiş pvp için gelen yenilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 pve gibi pvpde casual oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hardcore pvpci olup wow pvpsi oynayanda kabahat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bende şu tribi anlamıyorum pvp başka bir oyunda mı icat edildi? çok çok daha komplike bir pvpsi olan mı var? hayır çok istiyorsan al eline bir silah git pvp yap ahah. Streamde multi-class player yazıyor gelmişsin burada yok dk kötü dk öyle dk böyle diye ağlıyorsun hemde 2 sezon üst üste.. Catadaki glyphlı talentlı death strike atan vengeancela çılgın atan blood dklarda kötüydü zaten, şuan instant 5 sn stun + slow + stun + grip + silence+ dark sim olan classı beğenmiyorsun. hayır senin alamadığın adamları bizde alamıyoruz merak etme, instant kill skili olan bir class görmedim daha oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 hayır madem multi-class playersın iyi eyvallah abi bırak 3 4 ay dkyı bir kenara oynama bu kadar şikayet neden anlamadım? ne dklar gördüm üzerlerinde elbise yok ama hakkıyla vuruyor alıyor yapmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Healerlara karşı en iyi plate wearer hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 paladin/dk go rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paladin konusunda eminmisin, hedefi yavaşlatacak bir bir skili bile yoktu en son.. Dk en iyisi gibi gözüküyor ama bir yandanda warrior şekil şemal olarak cazip geliyor , karar veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 oyunda en çok burst veren class ret pala şu anda. trinketi vs yoksa healerin siler herifi. dk da trainlerse çok rahat öldürüyo outheal etmesi dahi imkansız healerın. çok fazla toolu var interrupt için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bg lerde genelde gördüğüm warriorlar iki vuruşta adamın hp sini yarıya indiriyor. Bir de 5 yılda 15 tane char kasıp bir tane warrior max level yapamadım hala diye içimde uhde var.. Aryıca set görünüm olarak ta warrior hep daha bi güzel değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 loop said: Paladin konusunda eminmisin, hedefi yavaşlatacak bir bir skili bile yoktu en son.. Dk en iyisi gibi gözüküyor ama bir yandanda warrior şekil şemal olarak cazip geliyor , karar veremiyorum.. yanlış hatırlamıyorsam tier 1 ya da 2 talentından slow geliyordu + zaten +msin var. 30 snde bir 6 sn stunın var. self healer olması ayrı bir güzellik. yani illa healera gireceğim diyorsan rog ya da dk git derim ama kullanış açısından pally dkdan daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 warrior kasarsan pişman olmazsın elbet. tek karakterin warrior olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 İlla ki healera dalacağım demiyorum, ama bg lerde ölmeyen healerlere gıcık olduğum için onlara karşı en etkili classla oynamak daha zevkli olur tabi.. öte yandan işin pve yönünü düşününce paladin tabiiki daha iyi.. Çünkü healer olarak girer her grupta yer bulmak daha kolay olur.. neticede ne kadar dps yaparsa yapsınlar melee claslar sevilmiyor bir türlü raidlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 oyunun şu andaki durumunda melee kasmayın da ne kasarsanız kasın o kadar cc arasında kırk yılın başında istediğiniz rakibe gidebiliyosunuz , o da başka bi cc gelmezse kafanıza 5.3le mass grip + solar beam de bitiyo , haliyle rbglere sokulan tek melee rogue olarak kalıcak ona göre planlayın ben hunter kasıyorum şu anda retri kastım mop öncesi ama fiyasko oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Senin melee oynaman değil WoW pvp'ye devam edip balance beklemen hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 melee'nin tokat manyağı yaptığı dönemler vardı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar