Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: ama ben soykırım değil be bir bomba icat edecem. Attığın yerde iq su belli bi düzeyin altında olanları öldürecek sadece :D +1[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 oha böyle bişey mi var ? Atatürk isminin bir başka insanda bulunması yasaktır ..... Atatürk soy adı dahi kanun yüzünden atatürkün ailesinden hiç bir erde verilmemiştir ....[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yaw konuyu bi okuyun ;=) adamın soyadı Atatürk degil veya adı atatürk degil. Adı : Ata Soyadı:Türk ad,soyad : Ata Türk anlatabildimmi :)[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: BOccOB, 06 Kasım 2004 22:06 tarihinde demiş ki: said: sheref, 06 Kasım 2004 20:49 tarihinde demiş ki: Olcak iş değil ya millet boş.. sağlam bi soykırım yapasım geliyo tüm cahil cühellaları kılıçtan geçiresim var... ülkem insanının her gün imza attığı yuhannes dedirten olayları gördükçe bende bu düşünceye kapılıyorum... ama ben soykırım değil be bir bomba icat edecem. Attığın yerde iq su belli bi düzeyin altında olanları öldürecek sadece :D +1 ama insan iq konusunda kendisi hakkında şüpheye düşüyor:P boşa oksijen tüketen insanların sayısı gittikçe artıyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Pardon ama azmıssınız siz ne bu faşistlik? Yarın obur gun genlerine gore ınsnaları secer geri kalan herkezi oldurup ustun ırkda yaratırsınız tam olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: quamor, 06 Kasım 2004 22:11 tarihinde demiş ki: yaw konuyu bi okuyun ;=) adamın soyadı Atatürk degil veya adı atatürk degil. Adı : Ata Soyadı:Türk ad,soyad : Ata Türk anlatabildimmi :) buda bi şekilde yasaktır muhakkak[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 aaah aaah.eğer cumhuriyeti kuran kurtuluş savaşını kazanan insanlar eğer yönetimde olsaydı şimdiye nerelerde olurduk kimbilir.hadi boccob başlıyoz çalışmalara edit2 (saçma bir cümle olmuş): eğer ülkem daha yaşanacak bir yer olacaksa faşistte olurum.dünyadan kimse kınamazdı(aslında kınardı) zararlı insanlar temizlendi diye.Üstün ırk yaratmak değil gaye bahçedeki zararlı otları temizlemek.Tabi bunlar işin fantezisi.ama hayal etmenin sınırı yok.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Kasım 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Kasım 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yazık yaaa[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Cumhuriyeti kurmak önemli değil. Sağduyulu vicdanlı karakter sahibi ve en önemlisi TARİH bilen birileri olsaydı bu toprakla bu nüfusla bu zenginlikle avrupalı çoğu ülke bizden şu anda müzakere tarihi istiyordu. Yıllar önce ülkeyi kurtaranların torunları şimdilerde Türklerin soyunu kurutmaya çalışan ve Haçlı seferlerini başlatan Papa heykellerinin önünde imzalar atar oldu...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: zgrw, 06 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki: said: quamor, 06 Kasım 2004 22:11 tarihinde demiş ki: yaw konuyu bi okuyun ;=) adamın soyadı Atatürk degil veya adı atatürk degil. Adı : Ata Soyadı:Türk ad,soyad : Ata Türk anlatabildimmi :) buda bi şekilde yasaktır muhakkak kesinlikle doğru zaten burda tartıştığımız bir Allah'ın kulunun çıkıp ta sen ne hakla bu ismi bu şekilde kullanırsın dememiş olması(yoksa başka birşeyi mi tartışıyoruz)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Çocuğuna Ata ismini koyanda değil "Türk" soyadını verende kabahat aranmalı bence. Benimde soyadım Türk olsa çocuğuma Ata ismini koyardım. Baştan akıl edilip Türk diye soyadı da verilmemeliydi. Kadının çocuğunu Atatürk diye çağırması tabiki hiç hoş değil sadece bu kısmı hakaret bence![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 evet bir de fenasi diye biri vardı soyadı kerim di hatta ben dover diye bir adam var filmlerini ilgi ile izliyoruz[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Asteroth, 06 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki: "Gelinim olur musun?" evinde olmaları umrumda değil de, çocuğun isminin Ata Türk olması hoşuma gitmedi. Ahahahah gidin biraz realist olun ya Atatürk yerine Osman olsaydı mustafa kemalin ismi o zaman osman ismi yasakmı olcaktı?!? Ahaha gidin uyuyun bişiler yapın ya sacma[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Delyyyy, 06 Kasım 2004 20:50 tarihinde demiş ki: hepsinin kafalarına gürzler insin [Bu mesaj Delyyyy tarafından 06 Kasım 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Seninle mısır piramitlerinde kullanılan taşlar insin ![signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ATAM İZİNDEYİZ diyor baska birsey demiyorum ozellikle uluonderin adının oyle yerlerde kullanılmasını hic kaldıramyız abidik gubidik bir yerde[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Atatürk bir nicknamedir...Türklerin atası anlamındadır ve bu dunya ustunde buna layık tek bir türk dogmustur...O da su an kalbımızde yasar...baska turlu kullanım ezıqlıktır,kendını bılmezlıktır,cezalandırılmalıdır...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya ahaha burada ATATÜRK soy isminden bahsediyoruz?? Atatürk ile osman ismini bir tutuyorsan sen uyu asıl biz biryerlerde bomba hazırlıyor olacağız[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Gothic_Angel, 06 Kasım 2004 23:13 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 06 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki: "Gelinim olur musun?" evinde olmaları umrumda değil de, çocuğun isminin Ata Türk olması hoşuma gitmedi. Ahahahah gidin biraz realist olun ya Atatürk yerine Osman olsaydı mustafa kemalin ismi o zaman osman ismi yasakmı olcaktı?!? Ahaha gidin uyuyun bişiler yapın ya sacma Olay isminin Ali,Veli,OSaman olmasında deil!Nitekim Ata'nın ismide Atatürk deil MUstafa Kemal Mustafa Kemal ismide yasak fln deil ve OSamn olsaydı isteyen osmanda koyardı ama kimse ATATÜRK koyamaz!!!!O bizim ATA'MIZ ya!NAsıl böyle birşeye izin verilebiliyor anlam veremiyorum.Özelliklede gelinim olur musun gibi saçma sapan bir programdaki son derece gereksiz bir insanın ismine nasıl böyle bir şey yakıştırılabiliyor???Atatürk bir tanedir ve başka yoktur hiç kimseyele ne kıyaslanır nede karşılaştırılabilir!!!!!!!Kimsede çocuğunu ATATÜRK diye çağırmamalı bunu yasayla fln alakası yok insan önce saygıdan çağırmamayı bilmeli ya ne bu ! *siniri kalkar*[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: BabacumMostors, 06 Kasım 2004 23:10 tarihinde demiş ki: evet bir de fenasi diye biri vardı soyadı kerim di hatta ben dover diye bir adam var filmlerini ilgi ile izliyoruz konuyla alakasız olacak ama ... ahuhufssdsds benim adım kerim hepinizi öperim vardır bide ;)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 katılıyorum sana hatta icinizde avukat felan varsa acsın bir ayak ustu dava[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Gothic_Angel, 06 Kasım 2004 23:13 tarihinde demiş ki:Ahahahah gidin biraz realist olun ya Atatürk yerine Osman olsaydı mustafa kemalin ismi o zaman osman ismi yasakmı olcaktı?!? Ahaha gidin uyuyun bişiler yapın ya sacma Atatürk soyaddır, tbmm tarafından verilmiştir. Mustafa Kemal'in adı Osman olsaydı, "Osman Atatürk" derdik. ilkokulda öğretmiyolar mı yaw bunu[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Atatürk isim ve soyisim olarak verilemez ama Ata Türk verilir sizleri de hiiç alakadar etmez... (o kaynanaya ne kadar kıl olsamda doğruya doğru)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bence bu dahaçok bir vicdan meselesi, kanuni bir yönü yok yani siz hacca gitmeyen bir adam hakkında suç duyuru bulunamazsanız bu kadın hakkındada bulunamazsınız. Ha takdir etmessiniz o ayrı ben pekte etmedim açıkçası yahu. Yani bir Middle Earth online oyununa giripte adını Legolas koymaktan farkı yok hem özentilik hemde asıl karakterin değerini düşürüyor bence bazı şeyler özel ve tek kalabilmeli.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eeeeeeee bu ne be ne kadar pskiopat karacahil insanlar türedi bu memlekette ya bi kere o Atatürk denmeyi hak ediyormu ne yapmışki o sıfatı elde edicek 2 kıçıkırık kadın la evin içinde dalaşarak o sıfatın A/999999 unu haketmiyor terbiyesizliktir ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Belalırına![signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar