Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hey gidi güzel Atam bak nerelerde ismini duyar olduk...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
Silthanas, 06 Kasım 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
"sikeyum cay ocaanizi"

kadinin soyadi Atürk olsaydi, oglunun adini At koyardi muhtemelen..boyle kil donmelerine izin verilmese gece gece hevesimiz kacmasa..

+1 tebrik ederim çok güzel konuşmuşsun da keşke gelip de şunları okuma şansları olsaydı ne güzel olacaktı aaaah ah :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 06 Kasım 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
isim serbestliği var ülkede kusura bakmayın ama size katılmıyorum.
ismi ve soy ismi birleşince Atatürk olması pek önemli değil sanırım . önemli olan ismini taşıdığı kişi hakkındaki düşünceleri ki isteyen istedigi gibide düşünebilir her ne kadar bende karşı olsamda artık bunları aşmamız gerek.senelerdir bu tarz şeylerden sıkılmış durumdayım.İsteyen istedigi adı koyar devlet yasa çıkarmış isteyen yabancı isim koyar kürtçe koyar kimsede buna engel olamaz.ha sen illaki o kişi bu adı koydu diye ona karşı garez kaptı isen oda senin problemin belki yarın bir gün sen başbakan olursun yasayı degiştirirsin olur biter degilmi :)

kimse yalnış anlamasın ben Atatürk'e Atamıza saygısızlık olsun diye demiyorum sadece özgürlük var ise herşeyde olmalı .

heheheh

özgürlüğünde sınırları vardır... (bence)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

hepsine kafam girsin nüfusada uyanık geçinenlerede..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

Özgürlük öyle olmaz.
Öyle özgürlükden anarşi doğar.özgürlük herzaman sınırla olur.
Eskiden yabancı isim koyulmamasının nedeni şu idi.
"Tr vatandaşı olan kişi türkçe bir isim kullanmalıdır." Şimdi sanırım kalkıcak bu çoğu ülkedede böyle bir yasa var zaten.
Çünkü TR nin resmi dili Türkçe dir.Buna uygun isim alman gerek.

Atatürk ismi ise farklı adam istediği ismi koyar.Ama Atatürk ismini koyamaz.Mustafa Kemal Atatürk yaptıklarından sonra devlette ona soyadı olarak Atatürk ü vermeyi uygun görmüştür.Ve bu yasayla başka kişiye konmasıda yasaklanmıştır.Eğer böyle olmasaydı hepimizin soyadı Atatürk olurdu.
Sonrada
"13 yaşındaki Alman Turist kıza tecavüz eden Mustafa Kemal Atatürk isimli şahıs yakalandı."
Dünya basınlarında yazardı.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ismi ve soy ismi birleşince Atatürk olması pek önemli değil sanırım .

Bence de öyle ama kadın direk atatürk diye çağırıyormuş.[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 06 Kasım 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
yani benim ismim F*ck olsa kimse karışamaz soyadımda Bush olsada karışamaz ama beni f*ck bush diye çağrırlarsa hakaret olduu için değiştirilmeli

ehuehu örneğe bak. :) chem işte :)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 06 Kasım 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
said:
ismi ve soy ismi birleşince Atatürk olması pek önemli değil sanırım . önemli olan ismini taşıdığı kişi hakkındaki düşünceleri ki isteyen istedigi gibide düşünebilir her ne kadar bende karşı olsamda artık bunları aşmamız gerek.senelerdir bu tarz şeylerden sıkılmış durumdayım.İsteyen istedigi adı koyar devlet yasa çıkarmış isteyen yabancı isim koyar kürtçe koyar kimsede buna engel olamaz.ha sen illaki o kişi bu adı koydu diye ona karşı garez kaptı isen oda senin problemin belki yarın bir gün sen başbakan olursun yasayı degiştirirsin olur biter degilmi :)

kimse yalnış anlamasın ben Atatürk'e Atamıza saygısızlık olsun diye demiyorum sadece özgürlük var ise herşeyde olmalı .

heheheh

özgürlüğünde sınırları vardır... (bence)

adı üstünde başkasının namusuna kişiliğine özerk haklarına mal ve canına zarar vermediği sürece bence özgürlük sınırsız olmalı.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 06 Kasım 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
Atatürk ismi ise farklı adam istediği ismi koyar.Ama Atatürk ismini koyamaz.Mustafa Kemal Atatürk yaptıklarından sonra devlette ona soyadı olarak Atatürk ü vermeyi uygun görmüştür.Ve bu yasayla başka kişiye konmasıda yasaklanmıştır.Sonrada

pardon ama ismi ata soy adı türk . yani Ata Türk ad ve soyadı.direk olarak Atatürk değil adı. ona annesi atatürk diyor ise o onun ayıbı.yani kimse soy adı Türk ise adını Ata koyamaz diye bir yasa ile veya bir kısıtlama ile karşılaşamaz karşılaşmamalı.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

Karşılaşmalı.Zaten yasa açığından faydalanılmış burda.

Özgürlük ota boka özgürlük istenmez.Sen bir devlette bireysin.Kişilerin ve toplum haklarına nasıl saygı gösteriyorsan bu şekilde yaşıyorsan bu ülkeyi bugunlere taşıyan senin huzurlu bi yaşam sürdürmeni sağlayan kişiyede saygı gösterip bu isim hakkına saygı göstermelisin.

Peki bu adam. Geçenlerde 13 yaşındaki alman turist kıza tecavüz edip öldüren kişi olsaydı ne olurdu?
"13 yaşındaki Alman turist kıza tecavüz edip öldüren Ata Türk adlı şahıs yakalandı"
diye Alman basınında dünya basınında manşet olsaydı.
dünyanın en büyük lideri olarak gördüğü Atatürk ün o ismine leke gelmiyecekmiydi?

Adım gibi eminimki o kadının Anıtkabir i gördüğü bile yoktur.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

aaağğrrrgghh işin acı tarafı programı izleyenlerin sayısı .insanlar bu kadarmı salaklaştı ya delirecem.nasıl olur da böyle bir rezalete izin verilir.salak salak şeylere karşı çıkıyor bu nüfus idaresi buna mı karşı çıkmamış kınıyorum.
kadın birde utanmadan atatürk diye çağırıyor iyice delirecem.Bu Atamıza hakarettir sevgiyle felan alakası yok[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

Kubada kimse Oglunun ismini Che koymaz yasak degıldır ama koymazlar.

Ataturk ornegide buna cok yakındır aslında. Atatürk soy adı Mustafa Kemal'e meclis tarafından verilmistir, sadece bır ad bır soyad degıl türk milletinin, Mustafa Kemal'e minnettarlıgını gosterme, onu baba, önder, lider, olarak gördüklerini göstermelerinin en etkileyici yoludur.

böyle bir ismi cocugunuza vermeniz pekala yasak degıldır, ama saygısızlıktır, butun bi milletin bir insana hediye ettıgı ismi bu sekilde kullanamazsanız, ayıptır.

Bu gun biri burda cocugunun ismini Che koysa, ayıptır dur yapam demek gerekir Aynen dunyanın herhangi bir yerinde Atatürk ismi kullanıldıgında yapılması gerektigi gibi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"13 yaşındaki Alman turist kıza tecavüz edip öldüren Ata Türk adlı şahıs yakalandı"
dünyanın en büyük lideri olarak gördüğü Atatürk ün o ismine leke gelmiyecekmiydi?

+1[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cornelius, 06 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
said:

+1

Hakkaten çok güzel bir örnek daha...[signature][hline]msn/mail
mail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 06 Kasım 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
Yasa olmasaydı eminimki herkesin ismi atatürk olurdu.

Öyle bir toplum oldukki rezillik diz boyu ne kimse atasını tanır oldu nede ülkesini.
Millet doğduğum yer değil doyduğum yer ülkemdir der oldu.
Bu millette nerde kaldı o anlayış.

+1 şimdi konuşurdum ama siyasete girer felan değmez siz biliyorsunuzdur ne diyeceğimi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...