aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 cok sevdigim, yillardir beraber yasadigim harddiskim kayboldu, hic problemi yokken, birden bu sabah bilgisayari actigimda sacmalama lan hdd mdd yok burda dedi alet, sata seylerinde gorukmuyo, boot yapmiyo, nedir derdi anlamadim, bi de cpum nedense 100 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 İzzet takma adlı HDD'in cenaze namazı yarın, öğle namazını müteakiben Redmond'da yer alan Bill Gates Camii'nde kılınacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 söküp götürmüşler yerine çakma takmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www.walyou.com/img/fake-usb-flash-drive.jpg =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bakkala gidem de, yeni disk alam bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 eminim ki 1985'de her köşe başında HDD satılıyordur!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bilgisayar da organı reddettiği için ateşlenmiş of keşke üşenmeyip şu esprinin devamını ilk postumda atsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ey- vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 reboot and select a proper boot device or insert boot media... giderken biraktigi not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 benim hdd de gidicem bak diye uyarılar veriyo bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 birak gitsin abi, gitmek isteyenin onunde dag olsa duramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dönerse (disk) benimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ne bereketkli konuymuş lan. espri yap yap bitmiyo. dur yatayım şimdi sabah dinç kafayla bi kaç tane daha yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 donmuyosa zaten at gitsin, calismayan diski napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bu topicin yeri kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 senin yerin benim yatagm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yaşlandırma tekniğini denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Baya kocaman kıllı adama dedin bunu açık açık.Durum fena senin bi zehirden kurtulman lazım.Profesyonele danış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tozlandirma teknigini denedim, tozlarin altindan cikti. ama bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla dedigi icin icerisine erisemiyorum, tedaviye yanit vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o zaman hayat öpücüğü ver aga. son şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aquilanın açtığı hiç bir konuya ciddi cevap verilmiyor, yazık abi yapmayın adamın bir derdi vardır tasası vardır çekip vurucak kendini diye çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bir livecd ile bootlayip en azindan icindekileri kurtarmayi denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yarin deneyecegim ortmanim, gerce hicbir sekilde varligi kabul edilmeyen seye ne denicem onu da bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 diskteki mbr ot cop bozuk oldugu icin bootlayamiyorsun da diskin kendisine aslinda erisebilecek gibiysen mountlarsin kurtarirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hmm kismet o zaman. usbden hallenen livecd tavsiyeleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar