Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS - Android - Windows sync

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bunu yapmanın kolay bir yolu var mı? Kendim araştırırım ama iOS'da Android'de olduğu gibi app refund bulamadım. iPad bu arada.

Browser sync'ı Chrome ile hallettim, müzik sync Rdio, fotoğraf da Skydrive yapıyor bu üçü arasında ama dosya için bulamadım uygun bir şey. Skydrive denedim işte, Pages'de yazdığım şeyleri kaydedemiyorum, onun dışında sorun yok. Var mı başka çözümler?
Sosyal ağlarda paylaş

Pages veyahut X app de, dropbox api integration yoksa yoktur. Dropbox herhangi bir baska app in sandbox una erisemez, hic bir app bir digerinin sandbox ina erisemez.

Pages de iCloud oldugu icin, baska herhangi bir integration olmamasi buyuk ihtimal.

Gerge, go go bash script yada OS e gore scripting ne varsa ondan. iCloud persist ettigi mali Skydrive directory ye kopyalayan bir adam isini gorur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılıyorsun bence. Birlikte aç tarzı bir özellik var ya iOS'ta, bazı app'ler onu kullanıyor, karşına o dosyayı birlikte açabileceğin bir sürü app listesi çıkartıyor. Mesela tıklıyosun Dropbox'a, dropbox app'i açılıyor, bu dosyayı dropbox ile açtın, nereye atayım diye soruyor. API entegrasyonu apayrı bir şey, onda ise diyosun tamam dropbox, ondan sonra kullanıcı adı şifre soruyor, app değiştirmeden direkt kullandığın app'in içerisinden dropbox'a atıyorsun.

Tam anlatamadım galiba ama böyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...