Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bunu yapmanın kolay bir yolu var mı? Kendim araştırırım ama iOS'da Android'de olduğu gibi app refund bulamadım. iPad bu arada. Browser sync'ı Chrome ile hallettim, müzik sync Rdio, fotoğraf da Skydrive yapıyor bu üçü arasında ama dosya için bulamadım uygun bir şey. Skydrive denedim işte, Pages'de yazdığım şeyleri kaydedemiyorum, onun dışında sorun yok. Var mı başka çözümler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 benim kullandiğim google drive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Dropbox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Pages ile entegre oluyor mu, o önemli. Drive olmuyor. Bakarım Dropbox'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 pages ile entegrasyonu anlamadım. dosyayı drive a atinca pages uzantili oldugu icin acmiyor mu? genede sana soruyor olması lazım hangi programla açmak istersin bu uzantılı dosyayı diye...ordanda pages i secip açabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 pages in icinde, share/persist with dropbox option yoksa integration yok demektir, gerge nin kasit ettigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Evet, Google Drive ve SkyDrive'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Soruyu anlasam cevap verebilicektim muhtemelen de soruyu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Pages ile yazdıklarımı sync edebileceğim bir program arıyorum SkyDrive gibi. Ne Skydrive'a, ne de Google Drive'a kaydetme ya da paylaşma şeyi yok. iCloud PC'de çalışıyor ama o da Android'de iş yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Dropbox'ta olması lazım. iOs'ta paylaş dedikten sonra gelen menüde dropbox var çünkü, direkt dropbox app'ini açıyor, nereye atmak istersin diye soruyor dosyayı. Bizzat pages'ta denemedim ama dropbox'ta bu özellik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Pages veyahut X app de, dropbox api integration yoksa yoktur. Dropbox herhangi bir baska app in sandbox una erisemez, hic bir app bir digerinin sandbox ina erisemez. Pages de iCloud oldugu icin, baska herhangi bir integration olmamasi buyuk ihtimal. Gerge, go go bash script yada OS e gore scripting ne varsa ondan. iCloud persist ettigi mali Skydrive directory ye kopyalayan bir adam isini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yanılıyorsun bence. Birlikte aç tarzı bir özellik var ya iOS'ta, bazı app'ler onu kullanıyor, karşına o dosyayı birlikte açabileceğin bir sürü app listesi çıkartıyor. Mesela tıklıyosun Dropbox'a, dropbox app'i açılıyor, bu dosyayı dropbox ile açtın, nereye atayım diye soruyor. API entegrasyonu apayrı bir şey, onda ise diyosun tamam dropbox, ondan sonra kullanıcı adı şifre soruyor, app değiştirmeden direkt kullandığın app'in içerisinden dropbox'a atıyorsun. Tam anlatamadım galiba ama böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Dropbox yükledim, olmadı. WebDAV ile bir şey yapmayı deneyeceğim Skydrive için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 pages'da sadece iCloud integrasyonu vardır büyük ihtimalle, dropbox'la fln olucağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar