Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Lig tv'ye aylık 50 tl ödüyorum. Geçen milli maç olucak ATV vericek Star vericek diye HD kanal paketi aldım ona ödüyorum bi ton para. Bide şimdi dsmart çıktı başıma. Napim 2 çanak mi taktırım ? Evimde izlemek istiyorum keyif yapa yapa. Futbol severiz diye bu kadarda sömürülmez ki. 30-40 tl ye digiturkplay gibi web üzerinden satın alınarak izlense onada vericem para dsmart için ama yok.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide sen ligtv'ye ayda 70TL ödüyorsun d-Smart senelik 60TL istiyor o maçların yayını için. Napsın adamlar kapatsınlar mı platformu lig maçları ligtv'ye bi şekilde verildi diye?

Suçlanan d-smart zamanında teklif etti digitürk'ün verdiğinden fazlasını vericez diye sokmadılar ihaleye bi şekilde uzatıldı digitürk sözleşmesi...

Hayatta en sevmediğim firma doğan holding,en sevmediğim iş adamı da sahibi ama adamlara olur olmaz yerde tepki göstermenin de anlamı yok ki...
D-smart yerine digitürk'e kızmak lazım bence bu kadar para veriyoruz futbol izlemek için niye almıyosun şampiyonlar ligi maçlarını diye =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sıkıntıyı uzaklarda aramamak lazım. Kimse gidipde 2 çanak taktırmaz. Görgüsüzlük resmen. O kadar maddi durumumda yok zaten. Sorunun çözümü; Digiturk nasıl web tvden aylık maç yayınlıyor. Yaparsın öle bir platform ne ise parası verirsin izler herkez webtvden.. Eminim fiyatıda şöle 15-20 tl yaparsa kimse ne sopcast ile uğraşır nede dışarda maç izlemeye mahmum bırakılır.

Güncelleme; Şöle bişey buldum http://www.isteizle.com/vod/sportportal/ShowSportPortalCategory.aspx?mCategoryID=1010

Dsmartın kendi sitesi gibi bişey powered by dsmart yazılmış.
GS-M.United maçının fiyatına bakarmısınız ? 90 TL nedir arkadaş. Resmen soygun yok daha neler.. Üstelik sözlükden araştırdım görüntü kalitesi 480p ve takılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...