kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 giggs kadayif olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ölüsü yeter size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ne temenniler var su baslıkta ahaha. buzuklugun dısa vurumu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 o yenebilme ihtimalimizin olma korkusu ya olursa manchesterı old trafford tokatlarsak napıcak fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aga diyorum gs vs s.moskova duellosuna beraberlik basin agir para kaldirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 toggie said: ne temenniler var su baslıkta ahaha. buzuklugun dısa vurumu adeta. adam gibi konuş denyo, forumun sahibi gibi her başlıkta ağzına geleni söylüyorsun insan ol iki dakka temenni değil yorum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: toggie said: ne temenniler var su baslıkta ahaha. buzuklugun dısa vurumu adeta. adam gibi konuş denyo, forumun sahibi gibi her başlıkta ağzına geleni söylüyorsun insan ol iki dakka temenni değil yorum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 her daim FB-GS tarafları arasında temenni vardır. Yorum yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 PM'den Sopcast linki atana yemeksepetinden lahmacun göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 parasini odemek onemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bana link atacana. Iskender bi bucuk. öyle fakir lahmancunla kandirmayin kendizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Lig tv'ye aylık 50 tl ödüyorum. Geçen milli maç olucak ATV vericek Star vericek diye HD kanal paketi aldım ona ödüyorum bi ton para. Bide şimdi dsmart çıktı başıma. Napim 2 çanak mi taktırım ? Evimde izlemek istiyorum keyif yapa yapa. Futbol severiz diye bu kadarda sömürülmez ki. 30-40 tl ye digiturkplay gibi web üzerinden satın alınarak izlense onada vericem para dsmart için ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 D-SMART HD Spor paketi dahil 34 TL + Digiturk Web Lig TV 19 TL en güzeli böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 somon'u açarsanız hepinize hd yayın veririm. 20 kişilik tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Tek yaşamıyorum ki.. Digiturk comedymax o max bu max tarzı dizi+film paketleri için alındı zaten. Evde izleyen var. En mantıklısı dsmart digiturk gibi webden yayın vermeli. Neyse parası 20-30-40 veririm izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Feuer said: somon'u açarsanız hepinize hd yayın veririm. 20 kişilik tabi bana versene somon nekü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 İyide sen ligtv'ye ayda 70TL ödüyorsun d-Smart senelik 60TL istiyor o maçların yayını için. Napsın adamlar kapatsınlar mı platformu lig maçları ligtv'ye bi şekilde verildi diye? Suçlanan d-smart zamanında teklif etti digitürk'ün verdiğinden fazlasını vericez diye sokmadılar ihaleye bi şekilde uzatıldı digitürk sözleşmesi... Hayatta en sevmediğim firma doğan holding,en sevmediğim iş adamı da sahibi ama adamlara olur olmaz yerde tepki göstermenin de anlamı yok ki... D-smart yerine digitürk'e kızmak lazım bence bu kadar para veriyoruz futbol izlemek için niye almıyosun şampiyonlar ligi maçlarını diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 HD Lig TV yaklaşık 80 TL nedir arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben o paraya aile gecindiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kirk yilda bi takimim ingiltere'ye geldi onun macina da gidemiyorum eahuae. offf. seneye bari arsenal ile esleselim hem arsenal kartim da var gidip izlerim mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bakarsın gruplardan sonra eşleşiriz Arsenal ile Dyna =) fena görünmüyor Arsenal belki onlar da gruptan çıkabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ya sıkıntıyı uzaklarda aramamak lazım. Kimse gidipde 2 çanak taktırmaz. Görgüsüzlük resmen. O kadar maddi durumumda yok zaten. Sorunun çözümü; Digiturk nasıl web tvden aylık maç yayınlıyor. Yaparsın öle bir platform ne ise parası verirsin izler herkez webtvden.. Eminim fiyatıda şöle 15-20 tl yaparsa kimse ne sopcast ile uğraşır nede dışarda maç izlemeye mahmum bırakılır. Güncelleme; Şöle bişey buldum http://www.isteizle.com/vod/sportportal/ShowSportPortalCategory.aspx?mCategoryID=1010 Dsmartın kendi sitesi gibi bişey powered by dsmart yazılmış. GS-M.United maçının fiyatına bakarmısınız ? 90 TL nedir arkadaş. Resmen soygun yok daha neler.. Üstelik sözlükden araştırdım görüntü kalitesi 480p ve takılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 neyse amme hizmet olsun http://www.thefirstrow.eu/ %100 takılmadan izlersiniz buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Feuer said: ne güzel lan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar