Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Dreambox tarzı birşeye girişeceksen bence boşver, git ver 10 lira otur maçını izle istediğin yerde. Evde illa digiturk gibi birşey olsuni istiyorsan da yasal üye ol, hepsini denedim ve bu kanaata vardım. Tabiki daha ucuz ama maçın ortasında cart diye donduktan sonra bir anlamı yok o keyfin.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Dreambox tarzı birşeye girişeceksen bence boşver, git ver 10 lira otur maçını izle istediğin yerde. Evde illa digiturk gibi birşey olsuni istiyorsan da yasal üye ol, hepsini denedim ve bu kanaata vardım. Tabiki daha ucuz ama maçın ortasında cart diye donduktan sonra bir anlamı yok o keyfin.

Yok Dreambox şu an elimde var diye dedim , temiz bir imaj kursam ya da yeni bir standart nextstar receiver falan alsam , o listeden izleyebileceğim hotBird kanalı var mı?

Normalde şifreli mi o kanallar onu bilmiyorum işte soruyorum ?

Digiturk üyesiyim zaten , WebTV maçlarımı öyle izliyorum ama D-Smart almam yani ,web üyeliği çıkmadığı sürece
Senede 3 maç izlicez diye 300 TL verilmez
Sosyal ağlarda paylaş

@kithnos

haklısın abi tabiki verilmez senede 3 maç için 300 TL, bende o yüzden gidip dışarıda izliyorum. digiturk için de dreambox kullanacaksın sanmıştım o yüzden donuyor falan demiştim.

bahsettiğin kanallar bizim ülkedeki digiturk d-smart gibi oldukları için şifreliler. dreambox işi yapanlar o kanalların da şifresini çözdürüyorlar istersen yükletebiliyorsun.

@toggie

adamlar işi iyice yüzsüzlüğe vurdular illa spor paketini alacaksın yoksa maç falan izleyemezsin diyorlar. eğer süper lig bu adamların eline geçerse, yandık ki ne yandık.
Sosyal ağlarda paylaş

İtalya ligi ilgi alanım değil, nba izleyecek kadar da bol vaktim yok sabah işe gidiyorum. F1 oldum olası ilgi duymadım. Film kanalları zaten digiturkte var ki daha kaliteli olduğuna eminim. Şampiyonlar ligini de önemli maçlar ve desteklediğim takımların maçları dışında izlenilebilecek bir lig değil. digiturk fanboyluğu falan yaptığımız yok olanı olmayanı anlatıyoruz. adam ayda benden 25-30 lira para istiyor sırf yıl içinde birkaç tane galatasaray maçını izlemem için. gider kahvede barda izlerim daha iyi. ama digiturkün olayı bu değil adamlar yılda bilmem kaçtane maç gösteriyorlar, spikerleri falan dandik olsa da sonuçta evde oturup hd kalitesiyle maçımı izleyebiliyorum. d-smart bunu sağlasın gider d-smart alırım. benim için önemli olan lig maçlarıdır gerisini dışarda zaten izleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış bilgi vermişim düzelteyim. İdman TV Barcelona maçını veriyor akşam.

Galatasaray maçını veren Turksat 1C üzerinden yayın yapan sevgili azeri kardeşlerimizin kanalı AZ TV.

http://www.aztv.az/index.php

Galiba internet üzerinden canlı yayınları da var, maç saatinde durum ne olur bilemiyorum tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

d-smart'ın bi web tv'si var bu arada. adını suan hatırlayamıyorum. İzlesec.com mu secizle.com mu böle konu ile alakasız bi isim satinalizle.com mu sacma sapan bişeydi. destek hattına telefon acarsanız söylerler. ama bizim ön eleme maçını 89 tl'ye falan satıyolardı o kadarını diyim. şaka gibiler.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

@kithnos

bahsettiğin kanallar bizim ülkedeki digiturk d-smart gibi oldukları için şifreliler. dreambox işi yapanlar o kanalların da şifresini çözdürüyorlar istersen yükletebiliyorsun..

Hmm anladım , ben yurtdışında şifresiz kanallardadır diye düşündüm , sadece uydu çekse yeter izleriz o zaman dedim

Eskiden CL herkes içindi ne güzel , şimdi o bile şifreli mi bütün ülkelerde , vay be
Ben de bizim açgözlü TR de şifreli bir tek sanıyordum
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hayır o kanallar yayın yaptıkları ulkelerde sifreli degildir muhtemelen.

normalde şifresizler ama bu mac yayınlarında uluslararası antlasmalar gereği BISS denen cok basit bir şifreleme yöntemi kullanorlar ki isteyen acabilsin diye tamamen protocol işlesin örneğin star tv cl/uefa maclarını yayınlarken turksat uzerinden şifre koyar şifrede: 10000000000000 tür. yani dostlar alışverişte görsün geyiği.

Az tv macı verecek ve muhtemelen yine biss şifresi koyacak mac vakti. Az tv acıkadı kendi sitesinde şifresini 1234560065432100 olucak.

not: Verdiğim şifreler illegal bir şey değildir kanallar kendileri dağıtıyorlar bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...