Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sotto said:

toggie said:

GS'nin MANU'ya karsı galibiyeti yok. Ama tabi 93-94 sezonunda yasananlar galibiyetten de ote onlar icin sdf.

Onlar?? dfsf

onlar derken yani bizim yasattıklarımız alacagımız bir galibiyetten daha ote bir olaydı onlar icin. demeye calıstım da garip olmus.
Mesaj tarihi:
toggie said:

İngilizlere karsı hic ters gelemedik ya ulkece. Adamlar oynadıgımız macların %95'inde ezdi. Mesela GS'nin MANU ile 4 macı var. 3 beraberlik, 1 maglubiyet.

Benim hatırladıgım BJK'nin Chealsea galibiyeti var. Bi de 2-1 kazanıp rovansta 8 yedigi Pool macı. GS'nin de Leeds'e karsı zaferi var. Bir de Benitez'in yedek kulubesinde uyudugu 3-2'lik formalite macı. Bolic var bi de FB'nin deplasmandaki MANU galibiyeti.

Cok nadir ters gelmisiz.

Oha, kendi yazdiklarinla kendini curutmussun. Bravo.
Mesaj tarihi:
Çürütmek için rakiplerin kazandığı maçları da yazmak lazım. Onları yazınca çürümüyo işte. Hezimetler akılda tutulamayacak kadar fazla, soz konusu İngiltere olunca.
Mesaj tarihi:
ya cl macı da dsmart'ta olabilir ama dsmart bunu sifreli veremez diyolar iste. yani dsmart decoder'ı olan herkes izleyebilmeli. ekstra para vermeden. sifreli cl mac yayını yasak diye biliyorum ben.
Mesaj tarihi:
Fark yemeyelimde 1-0 2-0 a razıyım.

Maçı D-smart veriyor kurallarda şifresiz yayınlamaları gerekiyor ama gel gör ki... durum böyle değil.
hatta şöyle bir durum var;
salı günkü maçları star veriyor çarş. günü d-smart
Gs'ın manu maçı şifreli ama bir sonraki maçı sifresiz bunu hürriyet haber yapmıştı ama haberi uçurmuşlar.

Aydın Doğanı beslemeye devam.
Mesaj tarihi:
PZero said:

gs bu maçta manu nun ceza sahasının içine bile giremez .
korner bile kullanamaz
toplam 4 taç atar
toplama oynama oranları %79 manu
ezilir GS

bakalım kısmet
8 yemezsek sorun yok mehehe
  • Yeni Oluştur...