Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www.habergah.com/images/haberler/manchester_united_galatasaray_maci_biletleri_satisa_cikiyor_h1594.jpg Öncelikle maç D-smart'ta onu söyleyeyim. Rooney oynamayacak ama Kagawa ve RvP iyileşti deniyor. Manchester Premier ligde 4 mata 9 puanla 2. sırada. 9 attı 6 yedi. son maçta wigan'ı ikinci 45 dakkada attığı gollerle 4-0 yendi. Galatasarayda Burak'ın cezası var sanırım onun dışında sakat yok. Tek forvet çıkmamız muhtemel. skor tahminim 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Çok tehlikeli maç. Ferguson ciddiye de alıyorsa söylediklerine göre Terim'in işi çok çok çok zor. Keşke yenseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 2-0 diyorum ben de ama gönül ister ki bir beraberlik çıksın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 manu acımaz, sahayı dar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 manu işaretledim bu maçta herturlu toteme ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 boş geçmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 cimbom 5 yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 fantasy'de persie'yi kaptan yaptım, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Manu alir dedim ama gs puan alirsa cok sasirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 balonu patlar gsnin mu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 İlk yarı yer, ikinci yarı 70'de atar yatarız. 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 2-1'i var bu maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?29,6477553 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7ukQPGHyU7c GS tarihinden tek maç seç deseler direk bunu seçerim. Muhtemelen hatırladığım en eski büyük maç olduğu içindir. Hani yine Gs-FB maçlarını hatırlıyorum daha öncesi hayal meyal, veya Sami Yen'e de gitmiştim, ama şu maç hafızama müthiş kazınmış. Hiç unutamıyorum Show TV 11 numara sarı Kubilay formam vardı. Teey ne güzeldi be. Maç sırasında yayın filan gitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 93 videolarida geldi ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Gelcek tabi nostalji gibisi var mı:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bu arada ben 4-4-2 mi oynayacağız onu merak ediyorum açıkası. Hani ileride çabuk pres Anadolu takımlarına işliyor ama Manu tak tak çıkarsa orta sahada Melo ve Selçuk affalayabilir. Bu sefer Melo ister istemez defansa gömülür, orta saha forvet arası açılabilir diye korkuyorum. Kanatlardan ne kadar yardım gelecek çok önemli. Açıkçası ligde oynadığımız sistem ters tepebilir diye çekinmiyor değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 formasyonun pek önemi yok ya sonuçta elmander ve umut ikiside geriye bol bol gelecekler bu maç top manu dayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben cimbomun tarihi fark yemesini bekliyorum soyle 5-0 6-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 D-Smart abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yok yahu 3-4'ten fazla atmazlar bizim kadar acımasız değillerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GS ezile ezile yenilirse ilerisi için daha iyi olur. İleride daha yere basan bir takım olurlar. Birilerin onlara bu mesajı vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yalnız maçın hakemi Wolfgang Stark diye bir alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ama o derece ezilmemiz için Barcelona ile oynamamız falan gerekir. manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 başlık fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar