Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Dün ntvmsnbc'de bir polisin dayak yemesi üzerine bir habere denk geldim, twitter'da da birkaç şey görünce anladım birşeyler olduğunu ama çoğu haber sitesinde hiç lafı bile geçmiyor. 5000 kişiden bahsediliyor, anladığım kadarıyla Suriye'li mülteciler ile alakalı bir durum. Haberlerden anladığım kadarıyla İP ve CHP'den de temsilciler orada bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Hatayli arkadasim abisiyle konustu, 5000 falan carpitilmis bi rakam diyo. Minimum 20k insan var farkli farkli yerlerde, polisler yolu tikadi diye. Olay da turkiye - suriye kardestir mitingine izin verilmemesiymis benim bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Antakya parkının önü kapalıymış. Polis müdahale etmiş. Sanırım şu an Antakya-İskenderun yolunu kapatmışlar. Ben doğma büyüme İskenderunlu olmama rağmen düzgün haber alamıyorum kısıtlamayı siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kardeslik mitingi varda engel mi oluyorlar. his bisi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kamplarda suriyeye yönelik terörist yetiştiriyor ülkemiz. buna karşı eylem vardı. savaşa hayır savaşa desteğe hayır diye ama polis engel olunca halk da kapatmış yolları mahalleleri polis girişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iskenderun'dayım ben şu an 5k 20k falan değil karışık baya eylem gibi bişey yapılacaktı tam detayları bilmiyorum aslında polis engelleyince halk isyan edip baya bi doluşmuş suriye kamplarının kapatılmasını istiyorlar çünkü ordan gelen insanlar gerçekten sığınmaya ihtiyacı olan savaş mağduru masum insanlar değil bildiğin dağlı hayvan gibi insanlar genel olarak kabalar şu ramazan ayında tvde verilen muhammed chaser tipler direk yollarda sürekli olay çıkıyor zaten yaptığı alışverişi yediği yemeği ödemiyorlar silahla geziyorlar bide büyük çoğunluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www.facebook.com/photo.php?v=353083038108573&set=vb.210636876843&type=3&permPage=1 http://www.facebook.com/photo.php?v=353078298109047&set=vb.210636876843&type=3&permPage=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ooo ikinci video fenaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 2.memleketim dediğim,kendimi bulduğum şehrin haline bak yazıklar olsun.sevdiğim değer verdiğim ne varsa içine ettin akape sağol varol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 şu olayın 10 da 1 i haber olmadı tvlerde. basının nekadar satılmış olduğunu görsünler artık. ufacık bir kısım göt korkusundan sesini çıkaramıyor elde avuçta olanları da kaybetmemek için. bildiğin diktatörlükle yönetiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iskenderundayım dünyadan haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 iskenderun temiz rahat diyordum borderlands2 oynuyordum aşşada silah sesleri falan geldi lan dedim benden gelmiyor bu balkondan bi baktım 2 kişiyi bıçaklayıp öldürmüş suriyeliler ev kiralamamışlar diye sanırım tam 5dakka önce falan oldu bu olay baya kötü oldum aslında yaşadığım sokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yahu bu heriflerin kamptan çıkmalarına nasıl izin verirler, Afrika ülkeleri bile yan ülkeden kaçıp sığınanı kamplarda tutuyor bırakmıyor Bu nasıl salaklıktır herifler pasaportsuz kimliksiz istediği şehire gidiyor takılıyor ev kiralayıp yaşıyor, kimisi kurye oluyor kimisi tetikçi vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Komple geri gönderseler ya şu olaydan sonra adamları. Kendi ülkenden kaçmışssın başka ülkede mülteci olarak takılıyorsun ve gidip adam bıçaklıyorsun. Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 krallar gibi yaşıyorlar valla adamlar kamplarda. her türlü imkanları var. gündüz git 3-5 kurşun sık gece gel yat uyu. beleşe hertürlü tedavini ol. her türlü kaçakçılığı yap parayı vur 3-5 kuruş kenara koy. ye iç sıç yat yaşıyorlar çapulcular. millet evinden, toprağından ettiler önce. çoluk çocuk, kadın, yaşlı evini barkını bırakıp buralara geldi bilmediği, etmediği aslında taraf olmadığı bir savaş yüzünden. Niye ? Çapulcular gününü gün etsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yahu bu heriflerin kamptan çıkmalarına nasıl izin verirler? bu sadece güney la.. ülkenin bütününü tampon bölge olarak görüyor NATO ittifakı!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ırak savaşında da kaçanlar sığınmışlardı zamanında, akıllanmadılar hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Angelina Jolie boşuna demedi ilk kez bu kadar kaliteli lüks kamp görüyorum diye, adamlar daha klimam yok ayfonum yok diye isyan ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ölen adamların birinin kafasını kesmişler komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Fin said: iskenderun temiz rahat diyordum borderlands2 oynuyordum aşşada silah sesleri falan geldi lan dedim benden gelmiyor bu balkondan bi baktım 2 kişiyi bıçaklayıp öldürmüş suriyeliler ev kiralamamışlar diye sanırım tam 5dakka önce falan oldu bu olay baya kötü oldum aslında yaşadığım sokak taşındınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yok taşınmadık,ailemle yaşamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar