Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatay'da eylem

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Dün ntvmsnbc'de bir polisin dayak yemesi üzerine bir habere denk geldim, twitter'da da birkaç şey görünce anladım birşeyler olduğunu ama çoğu haber sitesinde hiç lafı bile geçmiyor.

5000 kişiden bahsediliyor, anladığım kadarıyla Suriye'li mülteciler ile alakalı bir durum. Haberlerden anladığım kadarıyla İP ve CHP'den de temsilciler orada bulunmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

iskenderun'dayım ben şu an
5k 20k falan değil karışık baya
eylem gibi bişey yapılacaktı tam detayları bilmiyorum aslında polis engelleyince halk isyan edip baya bi doluşmuş
suriye kamplarının kapatılmasını istiyorlar çünkü ordan gelen insanlar gerçekten sığınmaya ihtiyacı olan savaş mağduru masum insanlar değil
bildiğin dağlı hayvan gibi insanlar genel olarak kabalar şu ramazan ayında tvde verilen muhammed chaser tipler direk yollarda sürekli olay çıkıyor zaten yaptığı alışverişi yediği yemeği ödemiyorlar silahla geziyorlar bide büyük çoğunluğu
Sosyal ağlarda paylaş

iskenderun temiz rahat diyordum
borderlands2 oynuyordum aşşada silah sesleri falan geldi lan dedim benden gelmiyor bu balkondan bi baktım
2 kişiyi bıçaklayıp öldürmüş suriyeliler ev kiralamamışlar diye sanırım tam

5dakka önce falan oldu bu olay baya kötü oldum aslında yaşadığım sokak

Sosyal ağlarda paylaş

krallar gibi yaşıyorlar valla adamlar kamplarda. her türlü imkanları var. gündüz git 3-5 kurşun sık gece gel yat uyu. beleşe hertürlü tedavini ol. her türlü kaçakçılığı yap parayı vur 3-5 kuruş kenara koy. ye iç sıç yat yaşıyorlar çapulcular. millet evinden, toprağından ettiler önce. çoluk çocuk, kadın, yaşlı evini barkını bırakıp buralara geldi bilmediği, etmediği aslında taraf olmadığı bir savaş yüzünden. Niye ? Çapulcular gününü gün etsin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

iskenderun temiz rahat diyordum
borderlands2 oynuyordum aşşada silah sesleri falan geldi lan dedim benden gelmiyor bu balkondan bi baktım
2 kişiyi bıçaklayıp öldürmüş suriyeliler ev kiralamamışlar diye sanırım tam

5dakka önce falan oldu bu olay baya kötü oldum aslında yaşadığım sokak

taşındınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...