Harir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bugün reset gelebilir ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bugün reset olacak, puana göre daha dişli server'lar gelecek, şu an ciddi fark atmış durumda almanlar ve fransızlara karşı rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Millet etrafta deli gibi reklam yapıyorum. Dire Avengers guildi benim guild. bikaç arkadşla beraber kurduk .yabancı kızlarımızda var (nasıl reklam oldu!) salıya ventriloda kurcaz var isteyen katılsın. nickim scorpium ama hardcore oynamıyoruz uyarım. iş güç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kaç kişi var?. Hatun sayısını sormuyorum :) Totalde yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Dark Saga'dayım ben de, Mahlzahn The Guardian olarak. Baya Türk var serverda cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 evinden aldırırım seni. bit kadar boyumla yaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 80 oldun mu la bebe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yıllık izindeydim ya anca geldim. 49 falandı bıraktığımda, 10 güne anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hala oynayan var mı? bizim guildin çoğunluğu su koyuverdi, dungeon fractal vs için serverda bulunanlar bi ses edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ben hala aktifim, bir telefona bakar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ülke değiştirdik anca oturttum sistemi, kim kaldı bu server'da? oha uyandırmışım topic'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ben varım, askerden döndüm kimse kalmamış :) tek başıma takılıyorum level 40'ım şuan. nick Egwene Althor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Şuan bu serverda 3 Türk guildi var.Bunun dışında yabancı kitlesi bakımından en kaliteli serverlardan biri.T2'de zaten şuan WvW'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Order of Crescent Star hala oynuyor ama aktif üye sayısı az ve başka guild'lar altında oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar