Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unvan sistemindeki degisiklik onerisi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu unvan sisteminde sadece irk secimi yerine classlarda secilsin.. hatta anarchy online gibi bir sistem yapilabiliyorsa yapilsa cok guzel olur..
Mesaj tarihi:
Class ları belirten bir sistem olabilir.
İlgili makamla bir konusalım bu konuyu..Sanırım ilerleyen zamanlarda burası wow tabanlı bir forum alanı olucak.
Yani warcraft III gidici gibi =)

Peki konuyu konusuyorum o halde.[signature][hline]Corbeau powers our uo
Mesaj tarihi:
ya zaten wow open beta ya girsin direk w3 ile ilgili konusan ayda yilda bir olur heralde..
simdi millet wow'u bekliyor ve w3 ile zaman geciriyor..
(en azindan ben oyle yapiyordum)
sen bi konus bize bildir :-P
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 15 Ekim 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
bence makamla konusmadan once bi hazirligini yap.gerekli resimleri filan bul mesela.elinde somut bisey olursa daha etkili olur...

Sadece benden olusan bir kadro degil bu.Biz bir ekibiz.
Hazırlıgınızı yapın dersen daha uygun olur =)[signature][hline]Corbeau powers our uo
Mesaj tarihi:
Biz aylardır Starcraft için bekliyoruz, parayla değil sırayla :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
yok biz saibe yolu ile hallederiz
kediye iki dürüme bakar.
antalyalardan ısmarlattırımı ben
lol[signature][hline]Corbeau powers our uo

[Bu mesaj Eternal tarafından 15 Ekim 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resimleri direk oyundan alabilirsiniz karakter yaratma ekranında her classın her ırkın resmi vardı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Karakter yaratma ekranlarındaki semboller uygun görünüyor. Hem ırk hem de sınıf olursa daha güzel olur. Gerçi bunun için biraz daha zaman var bence, o semboller üstün körü yapılmış gibime gelmişti, değişirler büyük ihtimalle.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 15 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
AO gibi olamaz: Oyun içindeki karakterleri bir şekilde web üzerinden yayımlamaları gerek. Class konusunda katılıyorum. Ama bu üşengeçlikle ancak seneye..

yapilir mutemelen user chracters sayfalari..

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 15 Ekim 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaslar yapmayalım wow cıkcak diye hemen unutuluto war3 biz nerde tartısalım yani degilmi bence war3 kalmalı

[Bu mesaj BullDoG tarafından 17 Ekim 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
War 3 için diğer oyunlar için olduğu gibi bilgisayar oyunları bölümü duruyor. Ama yetkiler derse iki oyunda tartışılmaya devam eder burda, isteyen wow için ırk-sınıf sembollerini seçer isteyen war3 için olan 4 ırktan birini.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
haklisin ama bolumun adi "World of Warcraft". War3 falan extradan konusuluyor bu alanda..
Bence unvan sistemi wow'a gore duzenlenmeli..
Mesaj tarihi:
ee nooldu?bir sonuç var mı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
UnKnownTR, 17 Ekim 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
said:
OffChu, 17 Ekim 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
WoW için ayrı bölüm isteriz. ;)

burasi zaten wow bolumu :lol:

Olsun oyun çıktıktan sonra daha yenisini isteriz. :P
Mesaj tarihi:
said:
UnKnownTR, 17 Ekim 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
haklisin ama bolumun adi "World of Warcraft". War3 falan extradan konusuluyor bu alanda..
Bence unvan sistemi wow'a gore duzenlenmeli..

said:
UnKnownTR, 17 Ekim 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
said:
OffChu, 17 Ekim 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
WoW için ayrı bölüm isteriz. ;)

burasi zaten wow bolumu :lol:

bölümün adı warcraft dünyası, world of warcraft değil ki ;)
hatta altında da aynen şu yazıyor;
Warcraft 1-2-3 ve World of Warcraft

yani burası ne wow bölümü ne de wc1, 2 ya da 3 bölümü
hepsini birden kapsıyor şu haliyle
ama tabi mmorpg alanı altında olması wow'un ağır bastığının da bir göstergesi denebilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
agir bastigi mi?
w3 bile, bilgisayar oyunlari bolumundeki FPS konulari gibi. 30 konunun sadece 1'i w3 hakkinda. 1 ve 2 yok zaten.

ama boyle kalsin simdilik. ilerde karisacak ortalik, cok konu acilacak. karistigi zaman ismi degisir...
Mesaj tarihi:
evet işte ben farklı bişe dememişim ki :)
ağır basmaktan bunu anlıyorum ben, böle kündeye getirmek, bir çırpıp 3 puan almak falan ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...