Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unvan sistemindeki degisiklik onerisi..

Core

Öne çıkan mesajlar

said:
aquila, 15 Ekim 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
bence makamla konusmadan once bi hazirligini yap.gerekli resimleri filan bul mesela.elinde somut bisey olursa daha etkili olur...

Sadece benden olusan bir kadro degil bu.Biz bir ekibiz.
Hazırlıgınızı yapın dersen daha uygun olur =)[signature][hline]Corbeau powers our uo
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter yaratma ekranlarındaki semboller uygun görünüyor. Hem ırk hem de sınıf olursa daha güzel olur. Gerçi bunun için biraz daha zaman var bence, o semboller üstün körü yapılmış gibime gelmişti, değişirler büyük ihtimalle.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 15 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
AO gibi olamaz: Oyun içindeki karakterleri bir şekilde web üzerinden yayımlamaları gerek. Class konusunda katılıyorum. Ama bu üşengeçlikle ancak seneye..

yapilir mutemelen user chracters sayfalari..

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 15 Ekim 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

War 3 için diğer oyunlar için olduğu gibi bilgisayar oyunları bölümü duruyor. Ama yetkiler derse iki oyunda tartışılmaya devam eder burda, isteyen wow için ırk-sınıf sembollerini seçer isteyen war3 için olan 4 ırktan birini.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 17 Ekim 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
haklisin ama bolumun adi "World of Warcraft". War3 falan extradan konusuluyor bu alanda..
Bence unvan sistemi wow'a gore duzenlenmeli..

said:
UnKnownTR, 17 Ekim 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
said:
OffChu, 17 Ekim 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
WoW için ayrı bölüm isteriz. ;)

burasi zaten wow bolumu :lol:

bölümün adı warcraft dünyası, world of warcraft değil ki ;)
hatta altında da aynen şu yazıyor;
Warcraft 1-2-3 ve World of Warcraft

yani burası ne wow bölümü ne de wc1, 2 ya da 3 bölümü
hepsini birden kapsıyor şu haliyle
ama tabi mmorpg alanı altında olması wow'un ağır bastığının da bir göstergesi denebilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

evet işte ben farklı bişe dememişim ki :)
ağır basmaktan bunu anlıyorum ben, böle kündeye getirmek, bir çırpıp 3 puan almak falan ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...