GEd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 EE servis aradi simdi , arabada hic birsey bulamadik. 3 gundur deniyoruz diyorlar. Onlardan araba almistim geri goturucem simdi kendi arabami alicam. Bu nasil is boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Selam, Kesin benim söylediğim seçeneklerden biri :P Bence elektrik tesisatında bir temassızlık falan var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Anlamadigim sey su : Aracin OBD hedelerinden ECU hata kayitlarini okumuslar. Alette zaten topu topu 7 tane ECU var :)) O OBD hedesini 15 euroya aparat alip , 3 euroyada application alip telefondan ben bile okurum. Parametrelere baktik demisler. Gecen sefer parametrelere bakip lambda sondayi degistirdik demislerdi. Bu kisimlari pek anlamiyorum gerci de, bu sefer bisi bulamadik falan dediler. Simdi ben birdaha yolda kalirsam ne olacak ? Video kaydi mi alayim artik ne yapayim bilemedim. Ayrica sunu soyliyim : Kiralik arac yeni corsa 5 kapili almistim 3 gun boyunca. Opel almadigim icin cok uzgunum su anda. Debriyaj ve vitesin renault clioda cok tirt olduguna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Selam, Benim araç rölantide titriyordu. Baktık rölanti devri oynak. Bilgisayara bağlandı ve basınçtan kaynaklandığı görüldü. Elimizde 5 tane basınç okuyan sensör vardı şüpheli. 2 tanesini değiştirdik, sorun düzeldi derken bir süre sonra yine yaptı. Motorun orta salıncağı mefta olmuş, bu sefer de motorda titreşim yapan oymuş :P Bence sağlam bir metiye yaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 MrLevie said: bunun emniyet kemerlerini ben üretiyorum, hergün yetiştirecem diye canım çıkıyor. almayın lan bundan. test ediyonuz mu :) her 3 gunde bir kemer bir boyle sikisikliga bagliyor kendini. Nasil anlatsam kemer gergin duruyor illa bir elimle duzeltip bollastirmam gerekiyor paramecium said: Selam, Benim araç rölantide titriyordu. Baktık rölanti devri oynak. Bilgisayara bağlandı ve basınçtan kaynaklandığı görüldü. Elimizde 5 tane basınç okuyan sensör vardı şüpheli. 2 tanesini değiştirdik, sorun düzeldi derken bir süre sonra yine yaptı. Motorun orta salıncağı mefta olmuş, bu sefer de motorda titreşim yapan oymuş :P Bence sağlam bir metiye yaz. Saygılar. soguklarla alakli bir durum sanirim bendeki de. Kis gelince gorucem anyayi konyayi. Yazin tik etmedi arac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oha okudum bunları hayatta alınmazmış. ya beyler gelmişken sorayım bizim civic olması gerektiğinden fazla motor sesi çıkarıyor duruyorken. 1000km servisine getirmeden önce bu yoktu, kıllanmam lazım mı? yoksa normal midir? götüreyim mi servise napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 GEd said: MrLevie said: bunun emniyet kemerlerini ben üretiyorum, hergün yetiştirecem diye canım çıkıyor. almayın lan bundan. test ediyonuz mu :) her 3 gunde bir kemer bir boyle sikisikliga bagliyor kendini. Nasil anlatsam kemer gergin duruyor illa bir elimle duzeltip bollastirmam gerekiyor Yazin tik etmedi arac. içerisinde açı elemanı denilen bir zamazingo var, kenarı kırılmıştır kitliyordur. bi 100 kere falan kendin manuel kitlemeye çalış. eğer 1 kere bile kitlemezse hızlı çektiğinde, direk götür değiştirsinler. ufacık bir bilyenin plastiğine oturmasına bağlı kitleyip kitlememesi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar