Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 said: Türk Hava Yolları ile Havaş ortaklığındaki Turkish Ground Service’de (TGS) türbanlı yer hostesi dönemi resmen başladı. Ünlü tekstil firması Sabri Özel’de dikilen özel kıyafetleri giyen iki türbanlı TGS çalışanı bir kaç gün önce kontuarda yerini aldı. Bone üzerine siyah renk türban takarak çalışmaya başlayan iki TGS çalışanı, yolcuların da dikkatini çekti. Türban takma talebinin çalışanlardan geldiği kaydedildi. THY’nin yaz kılık kıyafet yönetmeliğinde kadınlar için “görev mahallinde saçlar tamamen açık düzgün taranmış veya toplanmış olacaktır” kısmını 26-11-2010 tarihli yazı ile genelgeden kaldırılmıştı. THY’de henüz türbanlı çalışan olmasa da alt kuruluşu TGS’de resmen türban dönemi başlamış oldu. Kaynak Az kaldı havaya da gelir. Yurtdışı uçuşlarımız Full yabancı hostes fln. olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 300 kabin memuru daha alıyor şu an thy, welkam to thy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Haberi varmış tee 2010'da hayaldi,gerçek oldu. http://forum.paticik.com/read.php?13,5282297,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 faşistsiniz oglum hepiniz,ne zararı var türbanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Hosteslerin göze hitab etmesi gerekmiyor mu biraz ya mumya gibi gezmesinler uçakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 şimdiye kadar zorunlu yapmadıklarına bile şaşırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 2023te erkekler bile türbanlı olcak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Hostes mi? Check-in yapan memur ne zamandan beri hostes oldu? O çalışanlar sadece check-in yapar ya da boarding kısmında görevlendirilir, ne hostesi. Nasıl kandırıyorlar insanları. Yine de bence THY için kötü imaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hll thy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Valla en son San Diego Apple Store'da basortulu genius gordukten sonra problem yok beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 fetonun eğitim verdiği her ülkeye uçan bir şirketi tartışıyosunuz bilmem farkında mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hostes arkadaşım var diyince prim yapamayacaksınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 dinini özgürce yaşamak isteyene karışmak anlamsız. gerekte yok. ister türbanla çalışsın ister jartiyerle. benim anlamadığım şey kölelik emreden bir dini özgürce yaşamaya çalışmak neyin kafası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 imam hatipli öğrenciler 4+4 ile 15 yıl önceki seviyeye çıkmış.türbanlı hostes şaşırtmadı sdfs. heryerdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Esrk said: Hostes mi? Check-in yapan memur ne zamandan beri hostes oldu? O çalışanlar sadece check-in yapar ya da boarding kısmında görevlendirilir, ne hostesi. Nasıl kandırıyorlar insanları. Yine de bence THY için kötü imaj. yer hostesi diye bir şey duydun mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sana sormadım kelcigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ha pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Yer hostesi otobüste olur, uçak firmalarına yer hizmeti veren firmalarda değil, cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ya ne gerzek adamlarsınız. Ethiad Emirates bunları görünce dibiniz düşüyo ama? Bunlar da türbanlı hostes çalıştırıyor. Ancak modern türban var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 BAIIHAN said: dinini özgürce yaşamak isteyene karışmak anlamsız. gerekte yok. ister türbanla çalışsın ister jartiyerle. benim anlamadığım şey kölelik emreden bir dini özgürce yaşamaya çalışmak neyin kafası? bunu yazmaya gelmistim simdi gidebilirim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Estel_Anorien said: panik yapmaya gerek yok bence. arap ülkelerine giden ülkelerde çalıştırırlar sadece. thy yarı özel sektör bir kurum. dünyaya açılmaya çalışan kurumsal imajını mahvetmez. estel hala aynı mı düşünüyor acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konu başlığına yorumum: Tamam inşallah. THY ile ilgili söyleyeceklerim de var. Yüzlerce kez yurtiçi ve yurtdışı uçtum. Bunların büyük çoğunluğu THY ile oldu ve THY'nin olduğu her yere THY'yi tercih ederek uçtum çünkü son birkaç seneye kadar THY pilotları emekli TSK pilotlarıydı. Servis kalitesi de bana göre dünyanın tüm havayollarından iyiydi. Belki Thai,Singapore,Emirates hizmet kalitesi ile rekabet edebilirdi ama pilotları bariz farklıydı THY'nin. Bunu inişte,kalkışta,uçuş esnasında çok fazla uçuş tecrübesi olan insanlar rahatlıkla anlayabilirler. Son birkaç senedir pilotlarla ilgili şüphelerim oluştu,çünkü yabancı pilotlar ve sivil pilotlar arttı. Son birkaç seyahatimde de hem uçaktaki yiyeceklerin kalitesi,hem yiyecek-içeceklerin sunumunun kalitesi belirgin şekilde düştü. Ve yine son birkaç sefer aslında her bakımdan dünyanın en güzel havalimanlarından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın tuvaletleri de dahil leş gibi olduğunu gözlemledim. Sonuç olarak öyle bir taraftan THY'yi uluslararası marka yapıp elin gavuruna 3 kuruşa satmak hedefi varken bu iktidarın-bu o kadar bariz ki- diğer taraftan da gözle görülür şekilde THY markasını ve imajını baltalıyorlar. Belki bunun için de TAMAM İNŞALLAH demek zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Yok haci. O kadar degil. Yiyecek kalitesi 10 numara bence, servis iyi. Pilotlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar