paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, Fotoğrafları yedeklemek ayrı bir dert ve problem : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi şirket içi yazışma yapmıyoruz burda ya. her postun selamla başlayıp saygılarla bitiyor asdafsaa. raad ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 daha önce konuşuldu o. Kendisi aslında reklam botu. Hangi firmadan parayı alırsa ordan reklam veriyo. Bi ara Audi idi, sonra Renault ile anlaştı, şimdi Nikon da aynı anda gidiyo Renaultla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Panasonic ve denon u unutmayalim endorsement listesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, Bu adamın hafızası beni korkutuyor :D Hakkımda çok şey biliyor... B&W de olabilirdi ama 2 erkek çocuk olayı erteledi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Aha gordun mu bak, tayyeap de bastirmis parayi. Cocuk reklami girdi simdi de =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ahahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, 3 mü dedim ki reklama girsin :D KHaRoN bu dış mihrakın oyununa gelme :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Selam, f22 çektim. Nereye upload edeceğiz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Selam, Mail adresi verin yahu. Sınır 5MB imiş. 7,34MB yollayacağım dosya. İri 1 tane tozum var. 8-9 tane de çoook hafif gözüküyor gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Selam, Gmail de sınır ne :) 12MB ve 7MB 2 dosya yolluyorum da Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Selam, Upload'a kasıyorum... 2 farklı mail olarak yolluyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ahahahah gmail iyi. hotmail 20mb idi sanırım dosya eklemede. 5mb sınır mı olur la, 10mb o sınır genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 @Para, video çektin mi? Unutmadık bak bekliyoruz hala. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aslinda hazir mail e upload etmisken onu, google drive a gecirip public link yapabilirsin sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bugun dpreview forumlarindaki d600 sensor sorunlari hakkinda o kadar cok sikayet mesaji okudum ki, ogle yemegine ciktigimda dolanirken vitrinde 5d mk3 e bakip ACABA? diye bir sorgulayip uzaklastim mekandan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 dyna , benim canon konuma geri donelim istersen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yok be canon falan uraşılmaz bu saatten sonra bak al sana tüm çıplaklığıyla d600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Selam, Birçoğunda birkaç temizleme sonrası tozun azalarak yok olma yolunda olduğunu okudum. Bir de son üretimlerden olduğu için de bu sorun azalmış olabilir. 5dII ve d800 için bile toz sorunları okudum. Makinadan acayip memnunum. 2-3 haftada bir kez temizlemekten rahatsız olmam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 doğruysa, dpreview testlerine göre canon 60d, 550d, 650d birbirine yakın iso değerlerine sahip, nikon d600 ise üçünden de iyi ve 5d mark 3'e yakın durumda: http://i.imgur.com/G9Z1m.png http://i.imgur.com/ymBAe.png gayet iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ya ben bu aralar düşüncelere daldım. şimdi d600 kasmasam, eos 600d yerine gövdemi 7D yapsam ne kadar farkeder? gereksiz bir upgrade mi olur? o kadar para bayılmak istemiyorum full frame sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yok mu fikir verebilecek yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ciddi spor fotograf cekmiyorsan fps ye ihtiyacin yoksa ve video hevesin yoksa beyhude bi upgrade olur. imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, dpreview sonunda detay incelemeyi bitirmiş: http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d600 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar