Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 abartildigi kadar kotu gelmedi bana, cok buyuk beklentilerle gitmedigim icin. ama gercekten en iyi sahneleri fragmana koymuslar. sonu da klasik sekilde bitti. hmm, bilmem, zamaniniz varsa gidebilirsiniz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: SorroW, 28 Ekim 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Benim düşüncem şu ana kadar yapılan en iyi arthur filmiydi. şuana kadar yapılmış en iyi arthur filmi "monthy pyton and the holy grail"'dir o kadar. :) izlemedm ama izliyeceğim keria knightley diyorum alooo.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bekledigim kadar guzel cikmadi bu gral arthur heleki merlin yıktı beni kafamda ole bir tipi yoktu (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 o kadar tırt bir filmi ki. bütce filmi olmus resmen. filmde begenmediklerim: - arthurun tipi - savaş sahnelerinin tirtligi - kizi o tipsiz arthurun yemesi - tirt dostluk arkadaslik muhabbetleri - alakasiz senaryo gecisleri - klişe senaryo - geriye kalan herşeyin buyuk kismi işte kastirmayin adamı begendiklerim: - guivenne[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 guinevere.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 her neyse iste adi muhim degil :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 gereksiz film le gerekli hatun , hangisi agır basarsa ... 4 --- 10 luk bir film (klavyede slash bozuk dustugumuz hallere bak)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 guinevere yimi beğendiniz lan (: bence okdar güzel değğil ama Liv Tyler olsa film tutardi (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben de livi begenmiyorum nedense. http--www.perfectpeople.net-media-celebs-1020-80800-1040714107.jpg ama bu daha guzel :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 30 Ekim 2004 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 eee şimdi kimse önermiyomu filmi?[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bence vasat bir filim ama yapacak başka birşey yoksa seyredilebilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ewt gittim ve geldim amcamın buzu kırma sahnesi mükemmeldi yani tam bir warcry örneğiydi şu kartallı amcam da süper dövüşüyordu sonra kötü oldu... neyse ama fime sadece guinevere için gittim bu saydıklarımın gerisi yalandı. Ayrıca Lancelot un sürekli aynı espriyi yapması çok kötüydü[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bide legolasi i aratmicak biri vardi (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 karakterlerin tipleri kötü geliyordu ama izleyince çok iyi buldum özellikle Hun soyundan geldiğine inandığım karakter çok güzeldi(at üstünde ok atıyor falan).Saxonlar inanılmaz zaten adamım hepsi :) kaliteli bir film bence özellikle seneryo tasarımı açısından. truva'da yapıldığı gibi bir efsane gerçekte nasıl olabilirdi diye düşünülmüş ve gerçekten cuk diye oturtulmuş konu.Tabi insanların düşüncelerine saygı duyarım ama bu film daha iyi reklam yapılsa çok daha fazla tutardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bence yaptığı reklamdan daha başarısız bi filmdi, bi defa efsaneyle alakası yok ne excalibur ne merlin ne arthur & lancelot arasındaki diyalog hiçbiri iyi yansıtılamamış. Klişe olmuş biraz film, ha bazı yerlerdeki savaş sahneleri cidden güzeldi ama yetersiz ve zayıftı bence.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben de bekliyorum ne zaman excalibur u anlatacaklar ne gr@l bi kılıç oldugunu hikayesini felan. zaten o... [spo1=sahne vardi ya hani]babasinin mezarindan excaliburu cekme sahnesi tam kucuk emrah olmustu, hem kolpa hem de tirtti. film bastan asagiya komediydi bence. king arthur a baktikca gulebilirisinz oyle anlamsiz bakiyor ki. lancelotu da larsa benzettim nedense...[/spo][signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hikayenin anlatılan biçiminde öyle velet gelip çekmiyordu sanırım kılıcı. Ben sevdim aslında filmi. Oyuncular biraz daha özenli seçilse daha güzel olabilirdi.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 normalde excaliburu cekmek cok zordur bir tasin icnde sikismistir. truvadaki gibi ne kasacaz gecistirelim demisler.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 zor zaten. arthur cekip cikarabiliyor sadece. baska insanlari gormedik ki, nerden yorum yapabiliyorsun anlamadim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben Arthur un yanındaki elemanlar direk Türktü kim o zamanda at manyağı olur ki[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Film ne diyor ? "Bir efsanenin hiç anlatılmamış hikayesi" bu ne demek biraz düşünün .kral arthur hiç bir zaman gerçek değildi bir mitti.Bu yüzden bir arkadaşın dediği gibi bunun gerçeği yada anlatılması gerektiği gibi bir şekli yok!Daha önce anlatılanlarda bir uyarlamaydı, bu filmde.Ayrıca filmin amacı bu miti gerçeğe uyarlamak dikkat ederseniz tıpkı troydaki gibi.ama bu ikisi arasındaki farkı anlamayan ve kelt mitinin ne olduğunu bile bilmeden bu böyle değildi diyenler kafamın tasını attırıyor, cevap vermeden edemiyorum. Film mitin gerçeğe uyarlaması ne kadar benzeye bilir ki mitine ?! Filmi beyenmedik diyin ama bilmediğiniz kısmına karışmayın lütfen. Çekimleri , oyuncuları sevmedik diyin ama bu seneryo böyle değil ben daha çok biliyorum ..ahanda değil demeyin ! izlememişleri yanlış etkiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 troy homerosun destaniyla uymuyor diye ne bicim taslandi haberin var mi? gercek olmasa bile olay, ben mite en yakin olanini isterim arkadas. hadi araya hikaye detayli olarak bilinmedigi icin bi kac sahne koyarsin ama adamlar filmi bastan asagiya kolpa yapmislar. ben de uyarliyim o zaman arthur gay olsun benim uyarlamada da.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Berbat bir filmdi filme verdiğim 7 milyon mısıra verdiğim 2 milyon toplamda verdiğim 9 yuvarlasan 10 milyon için de arkasından yas tutmuyor değilim klasik hollywood uyarlaması para kazanma ugruna bu kadar berbat yapılır film güzel sahneleri de yok degil hani ama saçmalığa bakın (spoiler) lancelot roma ordusuna katılacak akabinde babasından ve annesinden köyünden ayrılacak, seyirciyi galeyana getirmek için tam lancelot giderken arkasından babası ona sesleniyor "Lan lancelooot ! ZaFEEEEEEEER" diye allam seyirciyi gaza getirmek için deli olmuş millet bazı sahnelerde herkes aglamaklı bakıyordu filme ben süreyyada kahkaha attım filmin salaklıgı yuzunden :) bir olay daha var garip bir enstantane... şimdi bu tristan agaçta saklanan hain elemanı vuruyor... ondan sonra da sadece türk insanında bulunan saflık ortaya çıkıyor yandan bi adam bagıra bagıra "geber lan pis o.çocugu " dedi ve kopuş anımı yaşadım pls! :D[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Anlaşıldı sevgili paticikler Kral Arthur'a gitmiyoz :D:D[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Lancelot : Karşıda yalnız bir sürü adam var // 200 kadar Guinevere : Merak etme sana tecavüz etmelerini önlerim. Filmin en güzel anı buydu bir de sonra adamın warcry çekerek buzu kırması ve gebermesi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar