kozlowski Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Arkadaşlar 8gb avea jet aldım .Kotayı aşmamak için limit sınırlamak istiyorum.Limit ayarlarında Yurt içi ve yurt dışı toplam var 2 kutucuğuda doldurmammı gerekiyor yoksa yurt içi yeterlimi ? Birde hem gelen hem de giden veri kotadan düşüyormuş .Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 avea manager dan yapıyorsan o mevzu çalışmıyor orda müşteri hizmetlerini ara en fazla kotayı doldurunca neti keserler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 abi 3g modem alıcaktım bende 1 haftaya. nasıl gidiyor upload kotadan ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ewt avea manager dan yapıcaktım.Hmm çalışmıyor demek.Peki kullanım kısmında toplam veri var (toplam hacim diyor)orası sağlıklımı ,ordan takip etsem her ay sıfırlasam olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Deathblade said: abi 3g modem alıcaktım bende 1 haftaya. nasıl gidiyor upload kotadan ya ? 3g paketlerinin hepsi öyle, upload da sayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar