mastere Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Aluriel said: Wispy said: 420 mf, mp 5. hala legendary yok. zunimasa ring + helm, inna helm, ik glove, natalya cloak, 2x lacuni prowlers, 2x gladiator gauntler, 2x firewalkers, sever, ageless might, stormcrow, triumvirate, crystal fist ve salvage ettiğim 4-5 parça hariç düşenler bunlar. mp5 oynuyorum ben de Gear'dan ne kadar mf geliyor Aluriel acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Wispy said: 420 mf, mp 5. hala legendary yok. Yaw ilk gün legendery ler yağdı resmen 2 gün sonra bıçak gibi kesti .Ama tek tük düşüyor gene birşeyler buna şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mastere said: Gear'dan ne kadar mf geliyor Aluriel acaba ? 360mf toplam su an. itemlarda 0 mf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Aluriel said: Wispy said: 420 mf, mp 5. hala legendary yok. zunimasa ring + helm, inna helm, ik glove, natalya cloak, 2x lacuni prowlers, 2x gladiator gauntler, 2x firewalkers, sever, ageless might, stormcrow, triumvirate, crystal fist ve salvage ettiğim 4-5 parça hariç düşenler bunlar. mp5 oynuyorum ben de yuh, kulaklarını çınlattım güzelce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 gerçi çok da oynamıyorum. ama 7-8 tane act 3 clear'den bir şey düşmeyince de sinir oluyor insan doğal olarak. yani pek normal değil bu kadar şanssızlık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 alurielin cool ayaklarıyla gizliden hava atması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 derdin ne dostum senin, mp3 bile yapamıyorsun daha burda laf at anca!! o değil de oyuna gelsen olm nerdesin fark açılıyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 1.0.5 için bi class sıralaması yaparmısınız, 5 classıda kasmıştım. bugun gelecek mp nerf oncesimp4-5'ish ww 90k dps barbım var. de baydım dön babam dön. diğer classlarıda biraz oynayayım diyorum.. diğer classlardan 60k dpsli bi wizardım, 1.0.3'de ağır attack speed nerf yemis dh'ım, kotu gearlı monk ve wd var. gold sorun değil gearlarını düzeltirim. 1.0.5'de hem güç hemde eğlence bakımından hangi classı tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ww barbar hâlâ imba frozen vuran mageler süper asist yapıyor 1 damage yemeden mp10 kesiyor adamlar DH ezik monk ezik wd yi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 evet dh çok ezik. Ancak arkadan güzel yancılık yapıyor DPS olarak. Solo da ise şekilden şekile giriyorsun. WD iyi oldu falan diyorlardı ne oldu bilmiyorum. Ama hala WW Barbar en iyisi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 wd'nin gargantuan falan vs. petten ziyade companion gibi, pek vurdukları yok izliyorlar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Myshkin said: ww barbar hâlâ imba frozen vuran mageler süper asist yapıyor 1 damage yemeden mp10 kesiyor adamlar DH ezik monk ezik wd yi bilmiyorum Monk niye ezik anlamadim da WD iyi gercekten, blizzard, meteor, hydra salla. Bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 wd witch doctor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 wizard doktoru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 lvl 60 5 pragonlu wd m var bu oyundaki en yüksek charımda budur çok vakit harcamadım arada tüf tüf takılırım, kimse wd oynamıyo heralde herkes her klası yazmış wd muamma :) bence ayıları sal tüf tüf takılıyosun işte, petlerde vurmuyoda ölmüyoda rare ler dışında işe yarıyolar, rare lar direk wd ye daldığından kaçarak tüf tüf devam ediyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 poison dart yerine fire bomb + ghost bomb falan kullansana, çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tüf tüf e mana regen veriyor ya o yüzden,malum ayılar resmen mana yiyor birde bosslarda imba ya kaç kaç vur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 vision questten bahsediyorsan diğerine de veriyor mana regen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Myshkin said: ww barbar hâlâ imba frozen vuran mageler süper asist yapıyor 1 damage yemeden mp10 kesiyor adamlar DH ezik monk ezik wd yi bilmiyorum frozen wizard nedir abi. palaq/desc den baydım tekrara wizarda donus yapayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 şu http://www.youtube.com/watch?v=6szzf0woEtw frost nova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben bunla ww barba yetememiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mp 0 iken key düşme şansı varmı valor 5 le ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 act 3 te key düşüren boss iyi nerf yemiş. :P monster dmg leri bayağı bi düşürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yarın değil mi değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 he bu arada throw barb awesomeness http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=QnqDy5FUF0I solo mp 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar