Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.5 patch

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

Wispy said:

420 mf, mp 5. hala legendary yok.

zunimasa ring + helm, inna helm, ik glove, natalya cloak, 2x lacuni prowlers, 2x gladiator gauntler, 2x firewalkers, sever, ageless might, stormcrow, triumvirate, crystal fist ve salvage ettiğim 4-5 parça hariç düşenler bunlar. mp5 oynuyorum ben de

Gear'dan ne kadar mf geliyor Aluriel acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Wispy said:

420 mf, mp 5. hala legendary yok.

zunimasa ring + helm, inna helm, ik glove, natalya cloak, 2x lacuni prowlers, 2x gladiator gauntler, 2x firewalkers, sever, ageless might, stormcrow, triumvirate, crystal fist ve salvage ettiğim 4-5 parça hariç düşenler bunlar. mp5 oynuyorum ben de

yuh, kulaklarını çınlattım güzelce..
Sosyal ağlarda paylaş

1.0.5 için bi class sıralaması yaparmısınız, 5 classıda kasmıştım.

bugun gelecek mp nerf oncesimp4-5'ish ww 90k dps barbım var. de baydım dön babam dön. diğer classlarıda biraz oynayayım diyorum..

diğer classlardan 60k dpsli bi wizardım, 1.0.3'de ağır attack speed nerf yemis dh'ım, kotu gearlı monk ve wd var.

gold sorun değil gearlarını düzeltirim. 1.0.5'de hem güç hemde eğlence bakımından hangi classı tavsiye edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 60 5 pragonlu wd m var bu oyundaki en yüksek charımda budur çok vakit harcamadım arada tüf tüf takılırım,

kimse wd oynamıyo heralde herkes her klası yazmış wd muamma :)

bence ayıları sal tüf tüf takılıyosun işte, petlerde vurmuyoda ölmüyoda rare ler dışında işe yarıyolar, rare lar direk wd ye daldığından kaçarak tüf tüf devam ediyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...