aramil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Patidaşlarım 15 gündür şu kitabı arıyorum bulamadım hiç bir yerde yok, baskısı yapılmıyor zaten, elinde olupta satmak ya da ödünç vermek isteyen çıkar mı acaba? ya da ankarada gören, duyan, bilen var mıdır? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://www.nadirkitap.com/bencil-wilbur-smith-kitap2367626.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ne süperim ya buldum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sordum bakalım geri dönsünler, eyvallah çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bak bakalım bulamazsan, bizim kütüphanede varmış fotokopi falan yaptırırım ben sana, aynısı olur yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 tamamdır varmış ellerinde eyvallah çok makbule geçti gerçekten, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 güzel kitap mı bende alıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Çok takdir ettiğim ve sevdiğim bir arkadaşım çok övdü, hayatımda çok şeyi değiştirdi bu kitap diyerek büyük bir merak uyandırdı. Peşine düştüm ben de okumak istedim ama bulamamıştım, varolsunlar patidaşlarım yardımcı oldu, elime geçsin okuyup kendi değerlendirmemi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 belki alakasız ama bu topic'ten öğrendim bu siteyi . Nadirkitap ne biçim sitedir yahu. Ondan sonra ülkemizde 2. el kitap niye yok diyorlar... 2. el kitabın 1. elden pahalı oldugu başka bir ülke varmı ? Üstelik sen satmaya calıssan sahaflara 5 milyon vermezler. nadirkitap http://www.ilknokta.com/kitap/124423/Patrick-Rothfuss/Ruzgarin-Adi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ordaki fiyat kitabın kondisyonuna göre değişiyo. kargo da ücretsiz o linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 iyiymiş bu nadir kitap, bi gazla kitap sipariş ettim hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar