Thorta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Selamlar. Oynamak istediğim bir MMORPG var; tera online. Oyunu amerika serverlarında oynamak istiyorum fakat amerika distribitörü IP kısıtlaması kullanıyor ve Türkiye'de ipleri banlı ülkeler arasında yer alıyor. Bu durumu aşabilmek için insanların VPN programlarını kullandığını okudum. Fakat benim denediğim VPN programları, serverlar Türkiye'ye çok uzakda olduğu için, işime yaramadı; bağlantım çok yavaş oldu. Sorum şu; Türkiye'de lag yaşatmayacak VPN yazılımı var mı? Veya bu durumdan beni kurtarıcak başka bir çözüm yolu var mı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://www.hideipvpn.com 'dan Almanya VPN'i kullandık bir süre arkadaşla, gayet hızlı ve sorunsuzdu, US seçeneği de varsa denemende fayda var. Paralı ama. Bedava dersen hem %100 uptime, hem hızlı, hem güvenilir VPN bulman teorik olarak imkansız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Fiyatı gayet uygun gözüküyor, deneyeyim. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Benim şu an kullandığım HideMyNet kullandıklarım arasında (en fazla aylık 9.99$'lık kullandım, çok daha pahalıları var) en iyi ping veren (HideIPVPN, Astrill, OverPlay kullandım). Ama o bile 150 ms civarı. Ondan önce iki yıl kadar bir süreyle HideIPVPN kullandım, o da 150-200 arası veriyordu. Bazen 300 ms'ye yaklaştığı da oluyordu. Oyun için ideal değiller yani Amerika'ya. EU sunucuları iyidir ama. Baktım şimdi Londra sunucusuna, 78 ms aldım. HideIPVPN'yi sonuna kadar tavsiye ederim ama. Hızlı ve güvenilir. Yeni kullandığımı o kadar iyi tavsiye edemem çünkü daha bir hafta oldu geçiş yapmam. Sadece 1$ daha pahalıya sadece US değil, dünyanın her yanından ip verdikleri ve torrent destekledikleri için geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 İnternetim fiber, 5mb upload hızım var. Alacağım ping'e bir etkisi olur mu bu durumun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Dejavu oldu bir an. Daha önce sordun mu sen bunu? Ve hayır, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yok sormadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 GERGE said: ... dünyanın her yanından ip verdikleri ve torrent destekledikleri için geçtim. Torrent'te neden VPN kullaniyorsun, sadece merak ettim hani turkiyede bir torrentleri track etme olayi mi var da vpn ile gizlenmek icin filan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gel kurayım direk mpls üstünden vpn mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Okulda filan hızlı internet bulduğumda torrent'e girebiliyorum sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Thorta said: Selamlar. Oynamak istediğim bir MMORPG var; tera online. Oyunu amerika serverlarında oynamak istiyorum fakat amerika distribitörü IP kısıtlaması kullanıyor ve Türkiye'de ipleri banlı ülkeler arasında yer alıyor. Bu durumu aşabilmek için insanların VPN programlarını kullandığını okudum. Fakat benim denediğim VPN programları, serverlar Türkiye'ye çok uzakda olduğu için, işime yaramadı; bağlantım çok yavaş oldu. Sorum şu; Türkiye'de lag yaşatmayacak VPN yazılımı var mı? Veya bu durumdan beni kurtarıcak başka bir çözüm yolu var mı? Teşekkürler. Aynı oyunu bende amerika serverı üzerinden beta + release ilk 1 ayda oynadım https://www.witopia.net/ kullandım bağlanmak için. Ben oynarken login olduktan sonra VPN'i kapatabiliyordun, VPN sadece login checkde gerekiyordu şu anda durum nedir extra bir önlem almışlarmıdır bilmiyorum. Tavsiye ederim güzel bir programı mevcut çok miktarda serverı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar