Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de etkili VPN yazılımı

Thorta

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Oynamak istediğim bir MMORPG var; tera online. Oyunu amerika serverlarında oynamak istiyorum fakat amerika distribitörü IP kısıtlaması kullanıyor ve Türkiye'de ipleri banlı ülkeler arasında yer alıyor. Bu durumu aşabilmek için insanların VPN programlarını kullandığını okudum. Fakat benim denediğim VPN programları, serverlar Türkiye'ye çok uzakda olduğu için, işime yaramadı; bağlantım çok yavaş oldu.
Sorum şu; Türkiye'de lag yaşatmayacak VPN yazılımı var mı? Veya bu durumdan beni kurtarıcak başka bir çözüm yolu var mı?
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Benim şu an kullandığım HideMyNet kullandıklarım arasında (en fazla aylık 9.99$'lık kullandım, çok daha pahalıları var) en iyi ping veren (HideIPVPN, Astrill, OverPlay kullandım). Ama o bile 150 ms civarı.

Ondan önce iki yıl kadar bir süreyle HideIPVPN kullandım, o da 150-200 arası veriyordu. Bazen 300 ms'ye yaklaştığı da oluyordu.

Oyun için ideal değiller yani Amerika'ya. EU sunucuları iyidir ama. Baktım şimdi Londra sunucusuna, 78 ms aldım.

HideIPVPN'yi sonuna kadar tavsiye ederim ama. Hızlı ve güvenilir. Yeni kullandığımı o kadar iyi tavsiye edemem çünkü daha bir hafta oldu geçiş yapmam. Sadece 1$ daha pahalıya sadece US değil, dünyanın her yanından ip verdikleri ve torrent destekledikleri için geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Thorta said:

Selamlar. Oynamak istediğim bir MMORPG var; tera online. Oyunu amerika serverlarında oynamak istiyorum fakat amerika distribitörü IP kısıtlaması kullanıyor ve Türkiye'de ipleri banlı ülkeler arasında yer alıyor. Bu durumu aşabilmek için insanların VPN programlarını kullandığını okudum. Fakat benim denediğim VPN programları, serverlar Türkiye'ye çok uzakda olduğu için, işime yaramadı; bağlantım çok yavaş oldu.
Sorum şu; Türkiye'de lag yaşatmayacak VPN yazılımı var mı? Veya bu durumdan beni kurtarıcak başka bir çözüm yolu var mı?
Teşekkürler.

Aynı oyunu bende amerika serverı üzerinden beta + release ilk 1 ayda oynadım https://www.witopia.net/ kullandım bağlanmak için. Ben oynarken login olduktan sonra VPN'i kapatabiliyordun, VPN sadece login checkde gerekiyordu şu anda durum nedir extra bir önlem almışlarmıdır bilmiyorum. Tavsiye ederim güzel bir programı mevcut çok miktarda serverı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...