Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Baktim konusu acilmamis. 2 defa sinemada izleme sansini buldum. Bence suana kadar en iyi yerli korku filmi. Bu sefer basarmislar diyorum. Yok mu gidip benim gibi begenen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 çok iyi film.ben blurayini satın aldım evde de izlemeye devam ediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yıl 2012 ve hala din üzerinden korku filmi yapan türkler. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Baska neyden olur ki korku filmi yerli sinemada? Bir zombie veya virus vakasi tarzi amerikan sinemasi gitmezki yerli sinemaya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bence senden baska giden yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ben 2 defa gittigimde de neredeyse agzina kadar doluydu salon:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gerçek bir hikayeden alıntıdır diyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 şahan gökbakar'ın filmi de sinemada doludur da iyi olduğu anlamına gelmez bence bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kiymaliborek said: yıl 2012 ve hala din üzerinden korku filmi yapan türkler. (td) amerikalılar vampire haç gösterip kazık soka soka 50 sene ekmeğini yediler bırak biraz da bizimkiler yesin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Neyse ne, her şekilde bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bunun 1.si mi ne vardı izledim sırf meraktan. Ekşisözşükte bi yorum okumuştum filmle ilgili tek olumlu akımda kalan o: "filmdeki tek korkunç şey büyü yapan yaşlı kadının göğüsleriydi." asdfsdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://www.imdb.com/title/tt2322420/ Ben de aramıştım,başlığı izleyip de beğenen var mı diye soracaktım.. imdb, yorumlar falan yardırmış tamam da e abi fragman bildiğin paranormal activity turkish dub. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Aluriel said: leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 1:19'a uluma sesini uo'dan çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 silah zoru ile korkufilmi mi yaptırıyorlar anlamadım ki olmuyorsa bırak hocam komedıye gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bunun neyinden korkuldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 yumy said: Ben de aramıştım,başlığı izleyip de beğenen var mı diye soracaktım.. imdb, yorumlar falan yardırmış tamam da e abi fragman bildiğin paranormal activity turkish dub. ? aynen öyle Paranormal activitynin daha cinlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Yabancılar diilde bizimkiler yapınca nekadar uyduruk olsada daha bi tırsıyorum ben nedense ya.Trailer ı bile yarıda kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 3 kulluvallah bi elham okusalar bisi olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kiymaliborek said: yıl 2012 ve hala din üzerinden korku filmi yapan türkler. (td) hep batı özentililiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bu film çıkalı kaç yıl oldu daha internet aleminde bir tane koyan allahın kulu olmaz mı ? bilen varsa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar