Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 butun gun oturarak acemılık gectı gıttı valla dunde yemın ettık bugun evcı cıkardılar hemen atladım bır cafeye ozlemısım herseyı hasret gıderıyorum 10 gun ıznım var pazartesıden sonra baslıyor sonrada ıstanbul ustalıgım ne kadar ballı adamım ben yaa :D[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 heheh hayırlı olsun bakalım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 1. ordu komutalıgı ve karargah garmızon komutanlıgı selımıye ıstanbul[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 garmizon değil garnizon hehehe sudan çıkmış balık gibisindir şu an sen hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 abı nedıyorsun valla ınsanlar boyle bır garıp gelıyor gozume[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hadi hayırlısı :)[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ehueh annem akbank selimiye şubesinde müdürdü bi ara :) askerler geliyordu habire hesap işleri için eheh hayırlı olsun bu arada.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 takımda kufur etmeye kalmadı zatı ızmırlı olupda ıstanbula gıdıyorum tek ben batı dıyer herkez dogu hep[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 fazla sevinme bence istanbul olması bir şeyi değiştirmez onemli olan ordaki insanlar kusura bakma yani üzmek istemem ama fazla ümitlenme sakın ha acemi birliği ile usta birliğini karıştırma ikisi çok farklı şeyler acemi birliği yaz kampı gibi bir yer ama usta birliği cehennemde olabilir cennetde ona göre sana tavsiyem gidince ilk günler hiç bir şeye zıplama ve yazıcıları kes napıyolar nöbet filan tutuyolarmı içtimalara çıkıyolarmı rahatları nasıl kontrol et ama bilgisayar bildiğini çaktırma eğer yazıcılık iyiyse zamanı geldiğinde (ne erken nede geç) hemen zıpla ve kendinden emin hareket et bide oraya gidince hemen izmirlileri bul izmirliler tutar birbirlerini şimdiden hayırlı teskereler[signature][hline]
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bunu bılıyorum zatı burdan en ıyı arkım sırnaga gıttı ben dedım sen belkı orda rahat etcen ben burda alıcam elıme dedım hıc bellı olmaz dedım bunların farkındayım ama en azından hafta sonra ıyı gecer bee[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 inşallah iyi olur askerlik zor iş insanın elinin kolunun bağlı olmasının yıkıcı bir etkisi var[signature][hline]
Raqno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Vay Seko Şubat Asker Az Kaldi :) Neyse Hayırlı Teskereler Kardeşim kendine İyi bak kIvO[signature][hline]WA UO TEAM [Raqno] Wild Area Uo shard
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Llama tatılını ıyı gecır..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Öne çıkan mesajlar