Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 vay serhat neler dönmüş öyle lan ahahaha. http://www.youtube.com/watch?v=c-Ka3NmzS4M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 iş üstünde mi aramışlar nefes nefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 forgiver said: iş üstünde mi aramışlar nefes nefese şekip'ten önce eşi konuşmuş galiba yarım saat filan. şekip uykudan uyanmış söylediğine göre. futbol'a değil de eğlenceye açılsaymış keşke futbolla ilgili bir içerik yok,ahmet çakar bağırıp çağırıyor terbiyesizleşiyor vs başka bişiy yok izlemeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahmet cakardan once sekıp mostr. ne madde aldın dıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahmet en son böyle triplere girdiğinde 3 kurşun yemişti, akıllı olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 eşi niye konuşmuş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 benjani said: ahmet en son böyle triplere girdiğinde 3 kurşun yemişti, akıllı olsun biraz. MEMATİ HELİKOPTER LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 dün bide erman toroğlu bağırıp çagırıyodu aziz yıldırımın avukatına iyice şımardı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aahahah rage'e girmiş ahmet çakar ahmet çakar sağır herhalde zaten adamın söylediklerini iletenlerde ayrı mal tartışma yaratmaya çalışıyolar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ahmet Çakar nasıl terbiyesiz nasıl pislik bir adam olmuş ya, kaveneden aramıyoz diyor ama bildiğin bitirimlik oynuyor. Hönkürmekten ne kendi bağırmasını ne adamın lafını anlıyor daha çok hönkürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahmet çakar duymuyorum diye tekrarlatıp trollleyeim derken geri tepmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Şekip M. sagli sollu vurmus agzina, normalde bel alti vurulmaz boyle ama Ahmet Cakar hak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben bunu izledim gece canli ya, ahahahahhahaha. ahmet cakar direk mad, sekip troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi "siz gizli tanık mısınız" nedir ya ? şldsafkasf beyinsiz şu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yaşlılık işte. allah kimseye vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gece 2de yapilan progmramda, hakkinda iddialar atip, adamin bu iddialara cevap vermesi gerek, hemen baglayin simarikligi nedir lan, bi kendinize gelin. elemanlar kendi kendine biseyler uyduruyo, sonra bunu kendi aralarinda sabaha kadar tartisiyo, bi de karsidan cevap bekliyolar, cevap vermezse demek ki dogruymus bunlar diyolar, gercekten de neyin kafasi lan bu, sekip hakli, ne kullaniyolar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şekip attığı yeme ve kurduğu oyuna gelmeyince olay çıkarmak için dötünü yırt ması paha biçilemez. muhteşeme bir solo performans 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ceza evinde intihar ettiniz mi ASD ASDFSDF ASDFSDİFŞAS DSD D F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 tam liseli ya, ben sana sekip diyorum,ne var, nabican, ha nabican, sekiiip seeekiiip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahmet cakar bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Fenerliler hemen Şekip koymuş moduna girmisler ama ciddi ciddi Ahmet Çakar ağzına ağzına vurdu çoğu noktada. Bir de programı bastan sona izledim (evet, çok boşum şu sıralar). Şekip'in uyandirılması filan pek dogru olmadı ama zaten olay Ahmet ve ekipten bir iki kisinin Şekip'in uyumayıp kenarda karısının arkasına saklandıgı yönündeydi ki bence ilk konuşmaya başladığındaki cümleleri vs buna delalettti. Yoksa karısı zaten yayından çıkmıştı ve son söz olarakta "Şekip icin yarın önemli bir is günü kendisini uyandırmayacağım" diyerek telefonu kapattı. Daha sonra kendisi programı arayıp "Şekip'i uyandırdım, onunla konuşun" dedi. Eee bu kadın direk uyandırıp al telefonu diye mi eline verdi. Hic mi canlı yayına baglandigii filan söylemedi de saçma sapan hem dalga gecerek hem de bilmiyormus gibi "canlı yayın mı orası, televizyon programımı?" filan diye sacmaladı. Ahmet Çakar saçma bir adam olabilir. Kontrolünü kaybedip yer yer talihsiz, aleyhinde hakaret vs. Davası açılabilecek malzemeler vermis olabilir. Ancak arama sebebi olan konuların neredeyse hepsinde ve tabi ki ahlak konularında kapagı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 başı çok komik lan herifin nevri dönmüş sdfsds cezaevinde intihar ettiniz mi ne abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 serjuhan said: Fenerliler hemen Şekip koymuş moduna girmisler ama ciddi ciddi Ahmet Çakar ağzına ağzına vurdu çoğu noktada. Bir de programı bastan sona izledim (evet, çok boşum şu sıralar). Şekip'in uyandirılması filan pek dogru olmadı ama zaten olay Ahmet ve ekipten bir iki kisinin Şekip'in uyumayıp kenarda karısının arkasına saklandıgı yönündeydi ki bence ilk konuşmaya başladığındaki cümleleri vs buna delalettti. Yoksa karısı zaten yayından çıkmıştı ve son söz olarakta "Şekip icin yarın önemli bir is günü kendisini uyandırmayacağım" diyerek telefonu kapattı. Daha sonra kendisi programı arayıp "Şekip'i uyandırdım, onunla konuşun" dedi. Eee bu kadın direk uyandırıp al telefonu diye mi eline verdi. Hic mi canlı yayına baglandigii filan söylemedi de saçma sapan hem dalga gecerek hem de bilmiyormus gibi "canlı yayın mı orası, televizyon programımı?" filan diye sacmaladı. Ahmet Çakar saçma bir adam olabilir. Kontrolünü kaybedip yer yer talihsiz, aleyhinde hakaret vs. Davası açılabilecek malzemeler vermis olabilir. Ancak arama sebebi olan konuların neredeyse hepsinde ve tabi ki ahlak konularında kapagı verdi. hahahaha kamera arkasında ahmet çakar bile savunmamıştır kendini böyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 iki üç yıl önce severdim ahmet çakar'ı ama bu videodan sonra bitmiştir gözümde. zaten o progam bi yıldır rezillik ötesi bişi. not: gsliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Telegol ekibi ve Ahmet Çakarın grubu tam kave ortamı oluşturuyor tartışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar