Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Amerikan stayla filmlerden çok sıkıldım bu sıralar. Kore sinemasını da merak ediyordum zaten ne zamandır. Bana şöyle güzel 2-3 film önerecek birisi çıkar mı acaba forum'dan? Hyun Bin diye biri varmış. Bir arkadaş bahsetti onun filmleri çoksa o da olur meselam. Şimdiden teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0456912/ bayağı bi sevmiştim aksiyonu bol film ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Memories of Murder Spring, Summer, Fall, Winter and Spring My Sassy Girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.cinemotions.com/data/films/0282/82/1/affiche-City-of-Violence-Jjakpae-2006-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Oldboy I Saw The Devil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 benjani said: Oldboy (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kim ki duk'ları izle işte komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 initial d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Oldboy Sympathy For Mr. Vengeance A Bittersweet Life The Chaser Memories Of Murder Mother Shi 3-Iron A Dirty Carnival I Saw The Devil The Bow I'm A Cyborg But That's Okay Save The Green Planet Last Life In The Universe Linda Linda Linda Okurubito Secret Reunion The Good, The Bad And The Weird Spring, Summer, Fall, Winter And Spring The Man From Nowhere Bedevilled Brothers In Arms Arada aynı tadı veren 2-3 japon filmi var, deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yukarıya ek olarak The Game ve Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Going By Book var ek olarak üsttekilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu koremiydi la emin olamadım ama çekik işte güzel aksiyon dövüş sahneleri en az ong bak kadar iyiydi http://www.viewclips.net/wp-content/uploads/2009/12/Dou-fo-sin-2007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Welkkeom tu Dongmakgol http://www.imdb.com/title/tt0475783/ başyapıt bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Tarz olarak ne istiyorsun? Aksiyon, drama, komedi vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Tüm filmleri tek tek listeme ekliyorum evde. Teşekkürler yazanlar için tekrardan. Bakalım nasıl filmler hepsi :) D@rkwish said: Tarz olarak ne istiyorsun? Aksiyon, drama, komedi vs? Özellikle baktığım bir tarz yok aslında ama tercihim drama ve komedi ilk başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Battleship yamato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Castaway on the Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 lord_gorthaur said: initial d o kadar kötü bir film ki anlatamam animesinin ardından yazık yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bu arada sırf kore mi istiyosun? Çin Hong Kong felan diyosan Stephen Chow diyorum başka bişi demiyorum. http://www.imdb.com/name/nm0159507/ 3 tane film var. Komedi Aksiyon(Martial Arts) tadında üçüde bence türün en başarıları. 1. Kung Fu Hustle 2. Shaolin Soccer 3. The God of Cookery Üçüncüsü biraz zor bulunuyo ben aramıştım biraz kaliteli versiyonunu ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Welcome to Pyongyang Animal Park The Schoolgirl's Diary The Respected Comrade Supreme Commander Is Our Destiny iyi seyirler http://3.bp.blogspot.com/-g6oNNSINTAw/TvHGAZgGBlI/AAAAAAAABKg/fO1F1PeHdhA/s1600/Kim+Jong-il.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 stephen chow izliyceksen fists of furyde izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 BonePART said: lord_gorthaur said: initial d o kadar kötü bir film ki anlatamam animesinin ardından yazık yane asılında izlemedim anime'yi araştırırken denk gelmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 More than blue Ek olarak bu filmi tavsiye ederim, mutlaka izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Kang-ho Song un oynadığı tüm filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar