Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 var infinity enginede kısmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 HellHound said: modding'in hangi dimension ile ne alakasi var yahu, developer gerekli destegi verdi mi vermedi mi ona bakar... Goren de her 3d oyun agir mod destegiyle geliyor sanacak 3d'nin3d modellerin modlanabilmesini tartışıyoruz orda (o yüzden MB benzetmesi yaptım zaten, 2d oyunu alıp da ondan bir %100 safkan LOTR yapamazsın mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Sam refreshler son anda early bird kapar, siz rahat olun. Önümüzdeki 3 sene de bu oyun neden 2D nedennnn, neden hem yakışıklı hem karizmatik hem çok güçlü hem uzun zıplar hem de kapı kadar kılıcım yok, neden rüzgar okları yavaşlatmıyo, böyle armor sistemi mi olur vb. diye QQsunu çeker bu forum ahaha. Ama net söyleyeyim. Bu böyle devam ederse Obsidian Sam'i arar öyle QQ gelecek benden. Takipçisiyim bu oyunun. İlk günden çok para gelince moda girmişlerdir ama asıl ben bir ilk görüntüleri beğenmez forumlarını basarsam o zaman shit just got real olur ehuehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bence patlarlarsa gameplayden patlarlar. Avellone birçok kez üstüne bastıra bastıra "Bizde fikir bol ama hiçbir zaman istediğimizi yapmamıza izin vermediler" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ahah bu sefer bizi suçlarlarmış... Backer baskısından istediğimiz oyunu yapamadık falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 işte ya çok güzel olcak ya çok saçma bi sistem çıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 20$ sırf axe rahatsız olsun diye veririm zaten 15$ ucuza almışım x-com'u. swtor aylığına bedel heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 arcane said: Ahah bu sefer bizi suçlarlarmış... Backer baskısından istediğimiz oyunu yapamadık falan diye. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Kaede said: Bence patlarlarsa gameplayden patlarlar. Avellone birçok kez üstüne bastıra bastıra "Bizde fikir bol ama hiçbir zaman istediğimizi yapmamıza izin vermediler" dedi. megersem izin vermeyenler hakliymis, adamlar sacma sapan isler pesindeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 adsfad gülüyordum sonra içime kurt düştü http://i.imgur.com/aXtTc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 olm manyak misin dayinla evlenip napicana donmesin is sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 10.000$ - An invitation to the wedding with my uncle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi bu ne ya! dövlet bize bakmiyir!! SHUT UP AND GIVE ME SOME MONEY! ona para buna para. bruce'a da mı para! http://www.ebay.co.uk/itm/130765989441?ssPageName=STRK:MESCX:IT&_trksid=p3984.m1557.l2649#ht_744wt_1271 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 2d moddingi olan arcanum vardı. olmaması zerre rahatsız etmez beni. ne moddingi ya... 2d olmsası güzel. umarım torment gibi el çizimleri filan olur... benim aklıma takılan combat derinliği. avellone un oyunlarında o pek olmuyor. gerçi burada baya adam var. bir de bg, iwd demişler ama bu oyunlar sırtlarını bilmem kaç yıllık dnd ye dayıyor. yaratacakları sistemi merak ediyorum. çok güzel setting li, şahane karakterli, senaryosundan çok keyif alacağım bir oyun olacağından pek şüphem yok velakin. o yeter zaten bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 "Project Eternity will take the central hero, memorable companions and the epic exploration of Baldur’s Gate, add in the fun, intense combat and dungeon diving of Icewind Dale, and tie it all together with the emotional writing and mature thematic exploration of Planescape: Torment." said: Şu lafın üstüne oyunun 3d olmasını istemek bile hata bence. 2d'yi görünce hiç tereddüt etmeden bastım. Kickstarter'lar genelde yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir tadında olduğu için elle tutulur bilgi yok falan demek gereksiz bence. 15 gün içinde de yeni goal falan neyse açıklama yaparlar muhtemelen. backer'ların her dediğini yapmaya çalışmazlarsa patlamaz. Chris Avellone'un varlığı da hikayenin iyi olacağının garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Sam said: 20$ sırf axe rahatsız olsun diye veririm Bedava kesmediyse üstüne para vereyim? Ya tamam mersine gel yemek ısmarlıycam sana. Otel de benden. yetmedi mi? RUSA GÖTÜTÜRÜM YETER Kİ ALMA Diğer bir taraftan adamların forumları hala çalışmıyor. KS 440k dolara geldi ve amerikada prime time a yeni giriliyor. Sabah kalktığımızda funding çoktan bitmiş, ilk goal açıklanmış olacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 aynen, bu adamların oyunu yapıyor olması güvendiğimiz şey zaten. setting e göre para vermem ben şahsen. FR yapıyoruz diye daggerdale gibi saçmasapan şeyler de çıkıyor. aslına bakarsan zerre önemi yok benim için settingin şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bu 2dciler de adeta genetik mühendisliği yoluyla yeniden hayata getirilen dodo kuşları gibi sdfsdhjcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ardeth said: 3d'nin3d modellerin modlanabilmesini tartışıyoruz orda (o yüzden MB benzetmesi yaptım zaten, 2d oyunu alıp da ondan bir %100 safkan LOTR yapamazsın mesela) ya mesela diyelim ki BG2'de yeni companion ve ona bagli bir quest yaratip koyacaksin oyuna, yapman gereken Temple District'e companion'i koyup gorevlerine bagli olarak flagleri, ekstra npcleri vs. vs. mevcut bolgelere eklemek ve ona gore hikayeyi/karakterleri yazmak. Ayni seyi Dragon Age Origins'de yapmaya kalktiginda oyunun kalaniyla kopukluk saglamamasi icin ekledigin her npc'yi seslendirmek zorundasin, diyelim ki gerizekalisin ve DA2 icin ugrasiyorsun bu sefer ana karakter seslendirmesi araya girecek. Ha sifirdan campaign yaratacaksan evet, 2d elle cizilmis backgroundlara karsi stock 3d modeller ile bir seyler yapmak daha kolay ama olay yine verilen destege bakar. Sonuc olarak ortada bir Mass Effect Mission Pack modu goremiyorum, onun yerine ortalama modder'in 1 haftada yapacagi 30 dakika contenti 10 dolardan satmakla mesguller. Sonucta BG2 Throne of Bhaal icin David Gaider bizzat "ya oyunun sonu deadlinelar yuzunden tam istedigimiz gibi olmadi, buyrun Ascension modu ile Director's Cut'i sunuyorum size" derken, "DA2 super ibneler metacritic'i bombaliyor" ayagina yatiyor. Ha bu oyundan mod destegi acikcasi beklemiyorum, Obsidian tarihine baktiginda NWN 2 disinda mod destegi olan oyun zaten yok, orjinal NWN'de zaten Bioware'in "mod tools yaptik, cakma bir campaign ile satiyoruz" kafasiyla cikarttigi bir oyun sonucta. Lionheart denmis yukarda, o diil de asil Torn'un basina gelen olmasin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 valla 2 expansion çıkartacak kadar para birikir heralde, 2-3 gün demişim üstte lol yarısı bitcek nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 HellHound said: diyelim ki gerizekalisin ve DA2 icin ugrasiyorsun http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+LOL+d+hard+XD+_cd46bdc2da26d1510e5f54d16d8b13e5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 mod konusunda new vegas'dan örnek almışlardır diye düşünüyorum. obsidiandan 2 eleman düzenli olarak nexus'e mod uplıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 oyun steamden satılacağı için ilki bittikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir yeter ki gameplayden patlamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 new vegasla karşılaştırmamak lazım, onun motoru bedestanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar