NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 deniz anası gbim http://img15.imageshack.us/img15/3980/denizanasid.jpg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bunlar adamı öldüren denizanalarından.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben adanın nesi olacam la bana da iş verin. orda da kanvas işi yaptırtmayın
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Redeagle said: Teğet geçer merak etmeyin :/ yok,ft de bugün raconu kesmiş ya, parası olan altına,dolara,yuroya yatırsın. olmayan da evucunu yalasın ama bu arada borç yapmasın ve hele kredi ile zırnık bile almasın.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bu arada adayı kutu denizanasının olmadığı bi yerden alalım lan. Üstteki denizanasının yüzde biri boyutta ama adam öldürüyor. http://www.bilgiler.co/wp-content/uploads/2012/07/En-zehirli-hayvan-hangisidir.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Siz adayi bulun sifirdan din bile yazarim gerekirse mevcut dinlerden ve mitlerden calip cirparak, basarili bi sekilde yayabilirseniz 600 sene sonra adimiza intehar bombaciligi yapan tipler cikar, daha pasif olanlarda bunlara bakip gercek din bu diil ya derler Din kurucusu olarak sinirsiz kadin alirim ama haberiniz olsun, butun kizillar peygambere aittir diye ayeti eklerim acimam, agaya beles
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Theridone said: ben adanın nesi olacam la bana da iş verin. orda da kanvas işi yaptırtmayın El presidentenin sarayinin kanvaslari yaparsin iste, her devlet dairesine resim acilicak daha Bayragida sana yaptiririz, bayragimizdaki cizgiler ada halkinin kardeslik bagini sembolize eder
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Abi bence din çok belli, Zeus, Ares, Hades falan geri gelecek hep gayet iyiydi onlar dinin bozulmamış zamanları. Ben Dionysos u temsil edicem
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Viktor said: El presidentenin sarayinin kanvaslari yaparsin iste, her devlet dairesine resim acilicak daha Bayragida sana yaptiririz, bayragimizdaki cizgiler ada halkinin kardeslik bagini sembolize eder aa bak çogzel olur. hatta bi yasa çıkartırız "adada her ev sahibinin evinde El presidente'nin tablosu olmak zorundadır" diye. herkese yapmış olurum. bayrağını da şöyle güzel bi satene yaparız. Hafif renkli olur ama biraz da ciddiyet barındırır. uu beybi bende bi hareketlenme olmaya başladı bile
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 GwindonSurion said: Abi bence din çok belli, Zeus, Ares, Hades falan geri gelecek hep gayet iyiydi onlar dinin bozulmamış zamanları. Ben Dionysos u temsil edicem O is sakat, tanri sayisi ocgaltikca sectler arasi rekabet artiyor, para israf oluyor, bolunmusluk oluyor Tek tanri temelli inanc daha cok para ve kontrol getiriyor, denendi onaylandi(tu)
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Viktor said: ada isi yatti kafama, isimde hazir http://images2.wikia.nocookie.net/__cb58374/tropico/images/e/e8/Vote_el_presidente_tropico3.jpg ben penoltimo olurum
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gerçek olan ilk girişimci tatil adası şuydu http://www.tribewanted.com/vorovoro http://en.wikipedia.org/wiki/Tribewanted http://www.nationalgeographic.com/adventure/travel/fiji/tribe-wanted.html yapılamayacak iş değil
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Theridone said: Viktor said: El presidentenin sarayinin kanvaslari yaparsin iste, her devlet dairesine resim acilicak daha Bayragida sana yaptiririz, bayragimizdaki cizgiler ada halkinin kardeslik bagini sembolize eder aa bak çogzel olur. hatta bi yasa çıkartırız "adada her ev sahibinin evinde El presidente'nin tablosu olmak zorundadır" diye. herkese yapmış olurum. bayrağını da şöyle güzel bi satene yaparız. Hafif renkli olur ama biraz da ciddiyet barındırır. uu beybi bende bi hareketlenme olmaya başladı bile Parayida kanvasa bastiririz senimi kircaz, islaninca otobus kartinin gg oldugu baskent var bu dunyada, islaninca boyasi akan para olmus cokmu? Hemde enflasyona cozum olur iste, her yagmurda para tabani daralmis olur
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Theridone said: Viktor said: El presidentenin sarayinin kanvaslari yaparsin iste, her devlet dairesine resim acilicak daha Bayragida sana yaptiririz, bayragimizdaki cizgiler ada halkinin kardeslik bagini sembolize eder aa bak çogzel olur. hatta bi yasa çıkartırız "adada her ev sahibinin evinde El presidente'nin tablosu olmak zorundadır" diye. herkese yapmış olurum. bayrağını da şöyle güzel bi satene yaparız. Hafif renkli olur ama biraz da ciddiyet barındırır. uu beybi bende bi hareketlenme olmaya başladı bile Adanın ilk yandaşa ihale verme, yandaş yararına yasa çıkarma olayını da yapıyoruz yani dgshgsgs Muhalefet kim olucak lan. Yine kılıçdaroğlu'nu getirmeyin muhalefet diye. Baykal iyiydi, kaset çekecek kadın da yok adada. İşine bakar.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Viktor said: Parayida kanvasa bastiririz senimi kircaz, islaninca otobus kartinin gg oldugu baskent var bu dunyada, islaninca boyasi akan para olmus cokmu? Hemde enflasyona cozum olur iste, her yagmurda para tabani daralmis olur ehiy tamamdır o zaman. ben parayı mat vernikle kaplarım çiçek gibi olur. tasarımını da imamizer'a yaptırırız. O kadar amatör hizmet verdi karşılığını veririz onun da. SeaGle said: Adanın ilk yandaşa ihale verme, yandaş yararına yasa çıkarma olayını da yapıyoruz yani dgshgsgs Muhalefet kim olucak lan. Yine kılıçdaroğlu'nu getirmeyin muhalefet diye. Baykal iyiydi, kaset çekecek kadın da yok adada. İşine bakar. Şşş ayık ol ses etme. al şu binliği, yaptığım işin de %10 unu, hakkımda güzel şeyler yaz-söyle sağda solda. Adanın Rasim Ozan Kütahyalı'sı sen ol
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Abi adam sahsima rasim ozan kutahyali dedi ban plz, agir hakaret var tahrik var alooooo
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 paticik diye aratınca 3. bu çıkıyor http://i208.photobucket.com/albums/bb236/joor_armando/mail.jpg
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi bidaha düşündüm de. adaya yatırım ölü yatırım ya. 3 ay sonra sular yükselecek zaten. bidaha mı düşünsek acaba bu fikri
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 osym baskani yapicak bi issiz buldukmu hersey tamam zaten adayi ilk destekliyenlere ve finansorlere kpss sorulari bedava! disisleri bakanliginada xunnu aticam, bmde kufredip hillariye KOCAN NASI BOYNUZLADI SENI, BOYNUZLU BITCHHHH, ZATEN KADINLARIN SIYASETTE NE ISI VAR MUTFAKTA OTURUN diye saldirsa bile ahmet davutoglunun dusman yaratma hizina yetisebilicegini zannetmiyorum gerci
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 evet abi homeless da lazım. sonra adada homelesslar şunu bunu yapıyomuş diye geyik çevirirsiniz
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 fede said: abi bidaha düşündüm de. adaya yatırım ölü yatırım ya. 3 ay sonra sular yükselecek zaten. bidaha mı düşünsek acaba bu fikri ana muhalefeti bulduk, iste CEHAPE zihniyeti herseye olmaz diyor yapilmaz diyor, felaket tellalligi yapiyor adam, yok batarmis yok cokermis SANAMI SORDUK? ama bu halk yemeeez bu numaralari yemeeeez benim halkim herseyi biliyooor ve goruyoooor, bu eski numaralara kanmaaaaz artikkk
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aquila said: selam, issiz lazimmis. seni icisleri bakani yapicaz, idris naim ayarinda bi adam ariyordum iyi oldu
Öne çıkan mesajlar