kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 selamlar, laptopta 5400rpm hdd mevcut. hızından memnun değilim(lightroom vs baya kastırıyor). core i5 işlemci, hd5650 ekran kartı, 4GB da ram var. 1-hdd değiştirmem lightroom ya da ps açısından performansı ne kadar artırır? 2-hdd değiştirdiğimde format atmak istemiyorum, hdd den hdd ye kopyalama yapıp sonrasında da yeni hdd yi taktığımda direk boot edecek bir metod var mı? 3-7200rpm hdd ne kadar iş görür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6429830 Normal HDD o kadar fark yaratmaz, SSD uçar ama. Öteki soru için disk cloning diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 7200rpm'e geçmek illaki performansı arttırır ancak terfi etmişken SSDye terfi et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ssd ler çok pahalı değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 200 küsüre indiler. Pahalı ama tabii HDD'ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 200küsüre 120GB var. çok az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bana yetiyor dizüstünde. Her şey bulut artık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi sen buluta vpn e çok kaptırmışsın kendini ya. çok para var herhalde. ben o hizmetlere para bayılmak istemiyorum. free olanları da kullanmak istemiyorum. her fotoyu editlemek için 20mb dosya mı çekecem her seferinde buluttan? lokalde kalsın istiyorum ben. neyse bakalım biraz daha 5200rpm le idare ederiz olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Depolama için kullanılımıyorsa 120gb yeterli normalde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 edit işlerinden sonra şuanki kullanmakta olduğum hdd yi depolama olarak kullanabilirim belki. hmm fena olmayabilir. bi kutu alırsak tamamdır. peki 120GB lıklardan ne önerirsiniz? marka model? sata 2 destekliyo benim anakart %99. sata3 ler sata 2 uyumlu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sandisk Extreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 vatanda şu an 223tl indirimli fiyatı var. uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar