Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE | Türkiye - Estonya | 11.09.2012 @ 21.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Kapanan rakibi en iyi açacak yöntemler uzaktan şutlar ve duran toplardır benim bildiğim.
Takım kadrosunda bu ikisini en iyi yapan iki futbolcu kenarda oturacak ne güzel...

Artık Arda 8 kişiyi çalımlayıp Burak'a al da at derse yeneriz aksi taktirde Umut'un karambolüne kaldık gibi bir his var içimde.

Artık bu maçta alınacak kötü bir skordan sonra da koskoca Estonya'yı kendi sahasına hapsettik olmadı ne yapalım deriz...
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

Trabzonspor'un sezonda 150 tane al da at pozisyonu ürettiğini iddia ediyorsan bi su iç gel bence.

Burak kazma falan değil baya iyi forvet de, bu tarz maçların çok da Burak'a uygun olduğunu düşünmediğimden yazdım ben onu...

ben gayet kazma buluyorum,tarzını filan da sevmiyorum.aha süper golcü vuruşu filan dediğim golü de çok az.
Sosyal ağlarda paylaş

Abdullah'ın Selcuk'la bir problemi var belli ki. Taktik falan isin bahanesi. Bu macı kazanamazsak bir sonraki maca mecbur kalacak oynatmaya. Kendi kendine uzerinde baskı kurulmasını sagladı ya baska da bisi demiyorum. Butun dusuncelerim degistiydi hocaya karsı. Halbuki hakedene formayı verecek gibi gorunuyordu. Sabri'ler, Selcuk Sahin'ler, Hakan Balta'lar falan alınmadı kadroya yıllar sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

problemi olduğundan değil, tükürdüğünü yalamak istemiyor.

ilk maç saçmaladı oynatmadı. şimdi herkes bu yüzden hesap sorunca "millet dedi diye oynattı, teslim oldu" dedirtmemek için patron benim gazıyla oynatmıyor. maç iyi giderse 60tan sonra sokar "ben istersem oynar istemezsem oynamaz, işime karışmayın" demek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Burak ve Umut ilk 11'de gözüküyorken, Selçuk'un olmaması söylendiği gibi tükürme yalama olayı. İşler iyi gitsin de handikap falan olsun yoksa 60'tan sonra adamı oyuna aldın mı Aykut-Alex geyiği gibi olur, moralsiz ve isteksiz.

Abdullah Avcı medya baskısını minimum düzeylerde yaşarken, maksimum noktalarda yaşanan bir göreve geldi ve dengesini kaybetmişe benziyor, inşallah kendini toparlar ve yeteneğini aklı selim ile birlikte kullanır. Selçuk bizim en yetenekli oyuncumuz ama zamanı gelecek demek, dengesizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

DoD said:

Trabzonspor'un sezonda 150 tane al da at pozisyonu ürettiğini iddia ediyorsan bi su iç gel bence.

Burak kazma falan değil baya iyi forvet de, bu tarz maçların çok da Burak'a uygun olduğunu düşünmediğimden yazdım ben onu...

burak iyi forvet mi? burak yılmaz ancak güreşçi olur.

2 sezonda 50+ gol atan başka bir güreşçi biliyorsan göster de onu da alalım Galatasaray'a.
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

sexdrugsrocknroll said:

DoD said:

burak iyi forvet mi? burak yılmaz ancak güreşçi olur.

2 sezonda 50+ gol atan başka bir güreşçi biliyorsan göster de onu da alalım Galatasaray'a.

ilk aklıma gelen zafer biryol var,30 gol attı diye iyi golcü olmuyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Zafer Biryol Konyaspor'da 25 gol attı sezonda. Maksimum ulaştığı rakam da o zaten.
Diğer sezonunda da 18 attı.
Milli takımda 1 gol atmış bütün kariyerinde.Küçük takım golcüsü, aynı Guiza gibi.

Burak çatır çatır atıyor, ağlasanız da atıyor, yırtınsanız da atıyor atmaya da devam edeceği gayet belli, zaten azıcık objektif bakabilen insan şu yorumları yapmaz.

Burak'ı sevmeyebilirsin, beğenmeyebilirsin burada sorun yok ama 1 sezonda 30'dan fazla gol atan adama golcü değil demek biraz saçma oluyor çünkü adam golü atıyor.
Bu çekememezliğin sebebini bir anlayabilsem süper olacak aslında.

Jardel de eleştirildi bu ülkede, ama kimse golcü değil demedi.

DipNot: Zafer Biryol kötü forvet değildi, biraz şanssızlıkla beraber harcandı sadece...
Sosyal ağlarda paylaş

neyini çekemiycem yahu burak'ın,ts'deyken de aynı şeyleri söylüyordu zaten herkes,sonra zafer biryol'a küçük takım golcüsü demişsin trabzonu ne sanıyorsun merak ediyorum.

attığı gollerde pek bi çatır çatırlık yok zaten 5 pozisyonun üçünde ya yere atıyor kendini ya topu eziyor hakan şükür'ün son yıllarındaki gibi.

burak'ın tarzını sevmiyorum,kişiliğini filan pek bilmiyorum onun hakkında bişey söylemiyorum zaten.attığı gollerin çoğunda da helal süper vurdu vs dedirtmiyor.

zafer biryol örneğini de o yüzden verdim,her 30 gol atana da kral muamelesi yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

1-) Son 2 sezonda kaç kere Burak Yılmaz'ı 90 dakika izledin?

Burak'ın attığı goller video olarak var youtube'da falan. Aç bir kere izle lütfen bidaha cevap yazmadan önce.

2-) Beğenmediğin Burak'a Lazio talip oldu ödeme planında anlaşamadılar, Galatasaray baya bi çaba harcayarak aldı ki Terim istedi, bugün milli takımda forma giyecek.

Kısaca Burak'ı beğenenler, Ben,Avcı,Terim,Güneş ve medyada yer alan elle tutulur yorumcuların büyük çoğunluğu. Beğenmeyenler de sen ve senin güdümünde yorum yazan 3-5 beşiktaşlı-fenerbahçeli forum kullanıcısı.

Bi yol al, milli takım konusunu daha fazla kirletmeye gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka abi burak yılmazı sanki hepiniz çok seviyordunuz

30 gol attı diye fanboyu olmuşunuz.adam kaç yaşına geldi tek elle tutulur yaptığı işi trabzonda 1 sene yaptı

ki trabzon maçlarının izlerseniz resmen burak üstüne kurulmuş bir sistemdi.bu yuzden 30 gol atan burakın takımı liderden 20 puan fark yedi
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki sezonda da 20 gol attı, takımını da şampiyon yaptı adam.

Fanboylukla alakası yok, ben adam süper demiyorum sadece kötü değil diyorum. Aradaki farkı idrak edemeyenler de bi yol alsın diyorum.

Kütük ile gol makinası arasında ciddi fark var ben zaten arada biyerde diyorum Burak için. Kütük diyen de saçmalıyor derim gol makinası süper forvet diyen de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...