0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Sanırım yeni bi bölüm açmamız gerekicek bu haberler için.. http://www.internethaber.com/semdinli-catisma-hakkari-pkk--459230h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Psikolojim bozuldu artık şehit haberlerine bakmıyorum direk zapp.Olağan gelmeye başladı bu sıralar hergün birşey olmazsa benim başıma birşey gelecek zannediyorum.Bi doktora grünsem iyi olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 binlerce yıllık türk devletleri tarihinde bu kadar basiretsiz kayıtsız bir yönetim gelmemiştir herhalde. adamlar vahdettin terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yazık günah vallahi 7'si de yaralı. kimbilir kimin çocuğu kardeşi kuzeni. Şuanki sistemin tüm destekçileri bu haberleri görünce 1 gr olsun suçluluk hissetmiyorlar mı nasıl bir namertlik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 şehit diye bir olgu olmasaydı şimdi memleket nasıl ayağa kalkmıştı biliyor musunuz. gerçi o zaman devlet sağolsun daha çok öne geçerdi. bizim millet öyle abi. vatandaş devlet için yaşıyor işte. neyse sıkıldım ben aynı muhabbetten. 10 ölü olduğunda yazacağımı yazdım ben. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi buna sebebiyet veren ve kayıtsız kalanlar cennetlikse ben o adamlarla aynı cennete gitmek istemiyorum. bir de o düynada çekmeyelim bunları. bir de çatışma/ baskın haberlerinde kolu bacağı kopanlara dahi HAFİF YARALI diyorlar haberlerde, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bence şu anki devlet baktı şehitlerin önünü alamıyo e onun bunun kuklası olduğundan sesini de çıkaramıyo, saldı çayıra mevlam kayıra pozisyonunda bekliyo. başka bi açıklaması yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 haftalardır bir 'şehit thread' açasım var ama saygısızlık reröre olacak diye açamıyorum. halbuki güzel bir hiciv olabilirdi duyarsızlığımıza. uğraşamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yeri değil ama şu da dursun bir köşede http://www.youtube.com/watch?v=R8WRjnO68kw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 goldbären said: binlerce yıllık türk devletleri tarihinde bu kadar basiretsiz kayıtsız bir yönetim gelmemiştir herhalde. adamlar vahdettin terk. (tu) vahdettin terk evet.. yüzkarası!!!! Ren said: şehit diye bir olgu olmasaydı şimdi memleket nasıl ayağa kalkmıştı biliyor musunuz. gerçi o zaman devlet sağolsun daha çok öne geçerdi. bizim millet öyle abi. vatandaş devlet için yaşıyor işte. neyse sıkıldım ben aynı muhabbetten. 10 ölü olduğunda yazacağımı yazdım ben. bye. ben de sıkıldım.. ben de dedim diyeceğimi aynı topic'te.. ama yapmam gerekeni yapabildiğimden şüpeliyim!!!! ama şu şehit kavramına yaklaşımın eyvallah(tu) kısaca akan kanı kutsayıp nicelerine yol açmak gibi.. çok üzücü, eğitimden öte öğretimle alakalı birşey sanırım bu ve ne yazık cehaletimizin getirdiği kan için de boğulmaya bir süre daha devam edeceğiz.. bu konuda söylenecek o kadar çok şey var ki.. özellikle de rusyanın çinle beraber şu son cuma günü dünyaya yaptığı commercial çağrıdan sonra!!!! "roket adam" said: haftalardır bir 'şehit thread' açasım var ama saygısızlık reröre olacak diye açamıyorum. halbuki güzel bir hiciv olabilirdi duyarsızlığımıza. uğraşamicam. açma, trol'lerle vakit kaybetmeye değmez.. artı bir özsorgu olsun sana bana ya da duyarlı dediklerimize; yuvarlak masa'ya hizmet etmekten ne kadar uzak ki ödediğin vergi? asıl içkanamama bu sebep oluyor :( sonra şu trol bu fake demeksisin paticikta yazma özgürlüğüyle ifade ettiklerine saygı duyarak burada nefes tüketip biz, blaa blaaa blaaa.. inan roket adam hayatımda küfretmediğim kadar felsefi küfürle doldurabilirim bu satırları.. özetle; uğraşma dostum.. <3 hiciv kelle alır, deri yüzer, bir de asar.. millenium'un diplomasisinde ki fantazyayı ifade bile etmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar