Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 10 iyidir aynen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Draft 10'da. İsterseniz 11'e de alabilirim ama 3 saat süreceğini varsayarsak sıkıntı olabilir o kadar geçe bitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bu arada sabo'nun duruma gore 1 kisilik spotumuz var onu da alcest'e ayirdim. Gecen sene de girememisti bu sene almayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Draft bu akşam 22:00'da, unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ben draftamicam buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 mock draft kasayım akşama kadar bari, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Unutmayalım, unutturmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 O ne la, 1. siradan seciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 giremiom :( siyah ekran kalıyor dandik site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Java update yap, flashı sil tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 şampiyon şikago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 PG satarım SF alırım. Takas isteyen buyursun daha lig başlamadan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Abi kafamda bir sıra belirledim, liste yaptım. Şansa gittik 3 numara geldi. O ilk heyecan, dakikalar başlayınca, geri sayım sesi gelince uçtu gitti herşey kafamdan direk düşünmeden Kobe'ye tıkladım ... Kafamda olmasını bırak listemde bile yoktu lan :( Deron seçecektim ilk turdan ... Neyse hayırlısı, Boston styla bir dedeler atağı yaparlarsa artık yüzümüz güler yoksa zor Ayrıca geçen yıl deli gibi takip ettiğim Motiejunas ve Shved'e de büyük güveniyorum, yardırın aslanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ilk kez bi draft sonunda elimde patlayan oyuncu olmadısanırım 5 yıl sonra, çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu sene dedeler united, gene sacma sapan adamlari doldurdum, grant hill hala var ya, ayip, hala sprite iciyosa diabet olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 valla grant hill dede; ama hala all-around performans göstermeye devam ediyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu benim ekşi fantasydeki kadro: dwayne wade corey brewer steve nash michael kidd gilchrist jared sullinger derrick favors chris bosh enes kanter kemba walker harrison barnes derrick williams ande drummond alec burks çoluk çoçuğun çaylağın eline bakıcam bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 iOS: https://itunes.apple.com/us/app/yahoo!-fantasy-basketball/id571725199?ls=1&mt=8 android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yahoo.mobile.client.android.fantasybasketball&hl=en süper application yapmış adamlar. bundan sora dışardaydım, takımı kuramadım falan muhabbetlerine denk gelmeyiz kolay kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 draft da yapılsaydı app üzerinden güzel olacaktı. dün bi draftıma 15 dakka geç kalıp ilk 2 picki kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 androt app çok güzel hakkaten ben de geçen hafta yüklemiştim, drafta yetemiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bana çok kullanışsız geldi app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Jordan Crawfordu alan aklıma edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Darren Collison'a nazar degmesin, aynen boyle devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bende de Courtney Lee'ye nazar değmesin, gerçi sdece sayı atıyor ama olsun :D Leandro Barbosa'yı almayı çok düşünmüştüm, boşver lameri demiştim. Keşke alaydım ya adam Suns'tan beri içinde biriktirdiğini patladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar