Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ya şuan kobe 20 dolar civarları lebron 80 dolar civarları ya , bunu gördü ya bu gözlerim , inanın gözlerim doluyor. Bi de kevin love'ın durum ne bilen var mı? Oynuyor mu iyileşti mi yoksa sakat mı , benim bulduğum sourceta yazan tek şey sezona yetişicek yazıyo ama hani sezonun ilk maçı mı son maçı mı :D yetişti diyelim tamamen geçti mi yoksa hala sıkıntılı mı , gidip aptal saptal 50-60 dolar basıp mal mal oynamasını izlemeyelim.
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 IL yok tabiki. 2 senedir yapmıyoruz zaten.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Heyecan var mı heyecan :D Beyler lebronu kevin durantı roy hibbertı howardı ve chris paulu bana bırakın , gerisini 1 dolarlıklardan kurarım zaten sıkıntı yok , bu durumla ilgili sıkıntısı olan çekilebilri şimdiden oyundan.
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 girin beyler kanal çok güzel
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Beyler bu görüntü değişmiş daha siyah daha büyük olmuş , bunu eski haline çevirme var mı?
eldar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bi lige girdim de, bu waiver hadisesi nedir? draft sonrası 9 waiver var takımda napıcam bunları? edit: hımm, o 9 waiver önceliği sıralamammış. O halde bir şey yapmayacağım herhalde.
Öne çıkan mesajlar