yusema Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 seneye yer olursa bende tekrar katılmak isterim.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yine auction denemeye varım bu arada ben ya millet de istiyorsa.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Yeni draft sistemleri çıktı mı? Auction bana da uyar ilk denemede yadırgayanlar olmuştu ama sıkıldım artık fix formattan draftta
Pha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Noldu burda aylarca auction draftı savundum, hepiniz üzerime çullandınız lol. Neyse patide auction olmaz, adam lebrona 100 cp3 e 100 verip draftı kapıyor, bi daha sezon sonuna kadar bakmıyor bile takımın yüzüne, hiç olmazsa snake draftta her turda sıradaki ilk adamı alıp ilk günden yıl sonuna kadar takımı kursa playoff yapma şansı var bizim ligde.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 işte o yüzden "deneyelim" sözü kullanıldı. belki millet biraz öğrenmiştir hani falan.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İstediğimiz kadar deneyelim, sene ortasında bırakan adam çıkacak her türlü.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Okşın draftın yılmaz savunucusu Saygın'a katılıyorum, bok gibi ilk 2 turda kredisini superstarlara basıp kalan adamları Tier 238432'dan doldurup ilk haftalarda 8-1 yenilip havlu atacak adam çok olur. Bence public snake lig olsun, bir tane de aramızda auction patlatalım
khala Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu sene paralı ve auction yaparız ligi.
Pha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hah o olur işte bak 50 dolar yaparız giriş ücretini, ondan sonra isterse drafta da gelmesin.
khala Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Giriş ücreti sembolik bir rakam olur (50 TL civarı), kazanan hepsini alır yaparız. Bu şekilde katılmak isteyenler şimdiden bu başlık altında belirtsin, ona göre sayıyı belirleyelim.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bence 50 ideal. Daha fazla verebilirim diyenler ve 50 TL çok diyenler fiyat aralığı belirtsin, yukarı-aşağı çekeriz
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Kazanan hepsini alır mantığı saçma olur. Kazanma şansı olmayan adam en azından 3. lük için falan oynar dağılım olursa. Ben auction olursa katılmayacağım gerçi o yüzden yorumlarım geçersiz. Auction tecrübem sıfır.
khala Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paralı olursa lig auction yapmak zorundayız çünkü snake draft yerleşimi şansa dayalı. Senelerdir bu oyunu oynuyoruz, tecrübeden bahsetmeyin.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Auction oynamıyorum ben, tamamen farklı strateji gerektiren bir opsiyon. Şans faktörünün işin içinde olmasını da seviyorum her türlü. Ben katılmıyorum auction'a, snake olursa normal katılırım paralı parasız farketmez.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 mal olmak zor iş ya. ulan ne farkeder 2 kere girersin alışırsın. benim 2. auction'ım olacak bugüne kadar yaptığım..
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 khala said: Giriş ücreti sembolik bir rakam olur (50 TL civarı), kazanan hepsini alır yaparız. Bu şekilde katılmak isteyenler şimdiden bu başlık altında belirtsin, ona göre sayıyı belirleyelim. kazanan hepsini alır yerine ilk 3'e dağıtsakta, peh ben kazanamıcam nasolsa diye bırakan olmasa daha iyi olmaz mı?
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Holy said: Auction oynamıyorum ben, tamamen farklı strateji gerektiren bir opsiyon. Şans faktörünün işin içinde olmasını da seviyorum her türlü. Ben katılmıyorum auction'a, snake olursa normal katılırım paralı parasız farketmez.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sabonis said: mal olmak zor iş ya. ulan ne farkeder 2 kere girersin alışırsın. benim 2. auction'ım olacak bugüne kadar yaptığım..ya sevmiyorum diye daha önce söyledim, aptal mısınız bunu anlamayacak kadar? keyif almıyorum ve gelmiyorum dedim daha ne üsteliyosun?
khala Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Oylama yaparız ödülün nasıl dağıtılacağını, problem değil o. Bende auction draft sevmiyorum fakat adaletli olması için auction dışında seçeneğimiz yok, oyun bozanlık yapma Yiğit senelerdir oynuyoruz birlikte, bırakmanı istemem.
Pha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Valla benim de tercihim kazanan hepsini götürsün olur ama Yiğit doğru demiş 3 lük 4. lük maçının hiç olmazsa bi anlamı olur ilk 3e ödül verirsek ; 12x50 desek = 600 1.400 2.150 3.50 olabilir.
Öne çıkan mesajlar