moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 eğlenceli görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mm harika, ama keşke Chris Nolan çekseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Artıbir dostum, nolan buradan bir şaheser çıkarırmış. Çünkü gelmiş geçmiş en iyi yönetmen (tu) Diğer taraftan foxa değil vertigoya kızmak lazım, şöyle bi uyarlamadan ne çıkacağını bilmeleri gerekirdi. Kendi ipsini yok yere satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TYQ2XuzbzBQ Güzel olcak gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Cizgiromanin uyarlamasi degil bu, ilgisi yok. Adi ayni sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 aha yanlış yere açmışım :P bir geriyede baktım aynı diziden görüntü vardı bastım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar