Abyss Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Oyun Amerika da 23 Kasım 2004 de çıkıyor arkadaşlar.. http://www.worldofwarcraft.com Ücret tarifeleri şöyle: After the initial free one-month subscription ends, players of World of Warcraft will be able to continue playing under one of three different subscription plans. The month-to-month subscription plan costs $14.99 per month, the three-month plan costs $13.99 per month, and the six-month plan costs $12.99 per month. World of Warcraft subscription fees can be paid by major credit card, PayPal, and pre-paid game cards, which will be available in stores where World of Warcraft is sold. World of Warcraft has received a Teen rating from the ESRB. 3 yada 6 aylık alınca bayaa uygun.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 acaba amerikada satılan prepaid kartlardan satın alarak kredi kartı kullanmadan oynayabilirmiyiz us'te?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 PayPal ile odeme yapilabiliyorsa , zimbabwe den bile oynayabilmen gerekiyor.Tabi nasil bir guvenlik getirebilirler bilemiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 allahım niye us ve eu yu aynı anda cıkarmazlar.. beta falan sıktı artık oyunu istiyorum ben.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 prepaid card varsa oynarız beyler her şekilde bence ısmarlayın kutuları prepaid game card codelarıyla birlikte 60 günlük satıyordu www.cdromshop.com[signature][hline]Can't touch this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ya söyle aramizdan bi delikanli çikipta blizzarda "biz turkiyeden us box ile us serverlara yada eu serverlara baglanabilecekmiyiz" diye bi mail atsada karin agrimiz bir nebze azalsa. Takip ettigim kadariyla henüz ortada net bir cevap yok. edit:typo[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. [Bu mesaj Enginar tarafından 04 Kasım 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Aynı anda çıkamamasının nedeni İngilizce'den diğer dillere çevrilmesinde geç kalınması. Şimdi Avrupa'da İngilizcesini çıkartıp sonra Fransızcasını çıkartırlarsa ayıp olacağından böyle olmak zorunda..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Dil çevrimiyle alakasi oldugunu sanmiyorum. Her oyun avrupada daha geç çikar (örnegin swg ve onda fransizca falan yoktur :p) Avrupada server kurmaydi, dagitimdi vs daha geç çikiyor.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bi de anlaşılmaz bir şekilde US'te oluşmayan buglar oluşuyor EU sunucularında, havasından mıdır nedir bilmiyorum. Geçenlerde loot yaparken oyunda düşme gibi bişi olmuş. Onla cebelleşiolardı. Halbuki US'te böle bişi yaşanmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 23 kasımla 25 şubat arasında da 3 ay var ya bu kadar mı kasıyo yani[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Garanti olsun diye elden götürüyorlar oyunun orjinal altın dvd üzerine yazılmış halini. Botla geçiyorlar okyanusları, ondan kasıyor. Oyunu sürekli geliştiren adamla oyunu geliştirmeye yeni başlamış adamın hali farklı olur. Onu eğiticeksin bilgilendireceksin falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 us box versionu ile eu versiyonun uyumusuz oldugu yazilmisti baska bir postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 EU Beta ile US Beta uyumsuz olabilir. Aynı anda çıkmıyor patchleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Daha önce yapılan açıklamalarda oyun çıktıktan sonra eu ve us patchlerinin aynı anda çıkartılacağı söylendi.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 anlasilmadi galiba eu beta ya da us betad a bahsetmiyorum oyunun satilan box versionlari uyumusz olacak.us boy versinu olanlar eu da oynayamayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 O zaman çıktıktan sonra uyumlu olabilir. Boxların uyumsuz olması çok normal çünkü EU'da daha geç çıkacağından patchli haliyle cdlere çekilmiş gelecek. US'te aldığınızın üstüne çekiceğiniz patch EU'da cdde zaten çekilmiş olacak. EU cdsi ve US cd-keyi ile US serverlarına girilir muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet official forumlarda ben de böyle bir şey okumuştum ama bana sanki bir şekilde halledilebilir gibi geliyor[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 biz türkler sadece us girmeye calisiyoruz avrupadakilerin cohun normal eu bekliyor hem ping hemde dil acisindan bence bu kadar sorun yapmayin ve disinizi sIkIn eu yakinda aciklanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Olsa olsa WoW.exe farklı olur. :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 peki simdi su an icinde oldugumuz stress beta diyelim 3 haftaya bitti,open beta sizce 2 ay surer mi?bana en fazla 3-4 hafta surer gibi geliyor.yine 1 ay bekleme modundayiz.bu arada kaz YTL ediyo bu :) dermisim...[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: aquila, 05 Kasım 2004 06:38 tarihinde demiş ki: stres onumuzdeki hafta bitiyo ki oyunda zaten 23unde cikicak... benim söylediğim de bu zaten. yani st'in bitişiyle oyunun çıkış tarihi arasında 2 haftalık bir zaman var. bu durumda acaba ob 1 hafta mı yoksa 2 hafta mı olur?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 OB ayin 8'inde basliyormus, ve 2 hafta surecek.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 o maili ben atmıştım zaten, adamlar versiyonlar farklı olacak, oynayamayabilirsiniz dediler. us ten alıp eu da oynama olayı için. ben eu yu bekliyorum. benim açtığım bi topik olcak aşağılarda bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben 1 hafta sonra siparis veriyorum Amerika'dan. Bana Europe saati cok ters zaten. Amerika daha iyi gibi. En azindan Amerika'da aksam saatleriyken bende saat oglen 12-13 oluyor. Daha isime gelir en azindan. Kims eolmayacakmi simdi US'te?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben US'de oynayacagim, birkac kisi daha var..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar