Nako Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 goldbären said: tam duyamadım ne diyor? "that's why you use autotune and i don't" diyor. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yok bu sakaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Viktor said: -ben bunun icin cok calistim -cogu insan hayalleri icin cok calisir ancak bu bazen ise yaramaz -iste bu yuzden sen auto-tune kullaniyorsun, ben ise kullanmiyorum şunun üzerine britneyin tepkisi ise "üff snn be slk .s.s kıvamında olmuş. bildiğin cevâb verememişler. ayrıca giderken de sanki you've seemed a better writer to me gibisinden bişeyler sölüyor, iyi bi yazar sanardım seni malın tekiymişin AALLAH BELANI VERSİN dedi sanırım. adam kim tanımıyorum yalnız yazar mı değil mi sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ayari yiyen hatun kim? bir britneyi bir de en bastaki zenci olmayan herifi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 simonu bilmiyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 miley cyrus mu öbürü ona benziyo castin biberin kız versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 demi lavabo dedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 o kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sana yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ad3m said: Buda türk versionu dsf DİKKAT : ÖMRÜNÜZE 5 SENE EKLER bu şaka yanlız. planlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 B. Spears 45lik karı gibi olmuş direk çökmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 METH http://i45.tinypic.com/np1il5.jpg o kadar makyaji zaten erkege yapsalar bu ayar bisi cikar asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 oha bu resimde 55lik olmuş diyebilirim valla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 haha yeah, those judges are mostly pop stars, and one of them is drug addict, he should have reply to britney; britney: i wanna know who let you in? the guy: i wanna know who let you out the rehab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar