Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Son birkaç gündür başladı, babama sordum (doktor kendisi) fazla içiyorsan ondandır dedi ama öyle normalime göre pek fazla içtiğim falan da yok. Yıllar boyu bilgisayar başında fazla zaman geçirmekten mi oldu diye düşündüm, böyle birşey başına gelen var mı? Güya el kaşınırsa birini döveceksin ya da para gelecek derlerdi onlarda olmuyor anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 boyun fitigi olabilir olmayadabilir. bi doktora gorunmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Boyun fıtığının böyle bir belirtisi mi var? Ne ilginç mekanizma ya şu insan vücudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 insan vucudu ilginc kliptoris fln var boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 klitoris lan o kıro.penisin gelişmemişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 O RLY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 3 gün önce vardı bende 1 gün boyunca sürdü. mouse ve klavyeye değen parmaklarımda çok daha yoğun olduğunu farkettim. sağ elimin yüzük ve serçe parmağında hissedilmiyordu mesela bu garip duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 kliptoris mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 karpal tunel sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Akito said: 3 gün önce vardı bende 1 gün boyunca sürdü. mouse ve klavyeye değen parmaklarımda çok daha yoğun olduğunu farkettim. sağ elimin yüzük ve serçe parmağında hissedilmiyordu mesela bu garip duygu. hissedilmiyorduyu okuyana kadar oha oha aynısı diyordum ama benim de en şiddetli hissettiğim yerler sağ elin yüzük ve serçe parmakları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Hepiniz. panikatak olmussunuz olm. Baskasinin anlattigi uyusmayi hissediyosunuz. Sizi xanax paklar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 birkaç hafta önce bende de vardı karıncalanma ve şiddetli ağrı olarak. o sıralar direkt ofiste çalışıyordum, yaklaşık 1 ay olmuştu, günde 14 saat falan pc başındaydım. sanırım o yüzden olacak ki şu anda ağrımıyor. pcyi azalt bence bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Öleceksin sanırım. Hadd hayırlı olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 yaşını işini falanda yazaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Boyun fitigi gibi seyler genelde el ve ayak parmaklarinda hissediliyor en cok ama o agrinin tek sebebi o degil. Dirseklerini masaya dayayarak calisiyorsan ve cok yuk bindiriyorsan -ki kilo varsa kacinilmaz- ondan da olabiliyor mesela. Yine de sakaya gelmez, gorun bi doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar