Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Uzun zamandır bunalım yada sert parçalardan dinliyorum, biraz şöyle neşeli cırıl cırıl parçalar dinliyesim geldi..Hangi şarkılarını tavsiye edersiniz?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 guns n roses - paradise city bir aralar imzam o sarkının sozleriydi ama insanlar begenmediler bende degiştirdim[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya eğer soft birşeyler istiyorsan the corrs değil de guns n' roses 'ın patience,estranged,breakdown, cinderella'nın one for rock and roll,shelter me,dead man's road bunları dinle.ha bir de ozzy osbourne dreamer'ı tavsiye ederim[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: trgdy, 03 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: guns n roses - paradise city bir aralar imzam o sarkının sozleriydi ama insanlar begenmediler bende degiştirdim insanlar beğenmese ne oalcak?önemli olan senin beğenmen...insanalr saç tarzını sevmedik deseler de değiştirecek misin?[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sanırım yanlış anlaşılmış.. Zaten GnR falan dinliyorum ama benim istediğim böyle neşeli pop-country tadında olan corrs'un parçaları.. Soft rock falan değil yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 The Corrs - Summer Sunshine[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Toss the feathers Radio So Young Old Town Everbody Hurts Olabilir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 The Bee Gees dinleyeceksin o zaman =) Ama ya sert, ya bunalım abicim, şaşma sen bu şekilden. bunalım -> Opeth - Damnation sert -> In Flames, Carcass, Dark Tranquillity, Opeth vs.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Eagle Eye Cherry - Save Tonight[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 only when i sleep runaway the corrs şarkıları tabi bunlar[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hmm saolun çekeyim ben bunları..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 eddie jeff cahill - percy the dragon countrymtrak bir parça. (listede ilk bunu gördüm)[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mor ve otesinin ilk albumu guzel. kitap okurken iyi gidiyor. ama kafa dagıtcam diyorsan Motörhead ironfist albumu hatta loser $arkısı[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 birde eklemeyi unuttum sert bir$eyler istiyorsan Emperor'un live ceremony albumu de muhte$em bir albumdur[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Gimli, 03 Kasım 2004 23:54 tarihinde demiş ki: Toss the feathers Radio So Young Old Town Everbody Hurts Olabilir +1 ilaveten Summer Sunshine, Dreams, Summer Wine, Heaven Knows,... Nedir kardeşim çocuk corrs dinlemek istemiş rahat bırakın aa!! Hayran kazanıyoruz burada:) Not: Geçen gün aratmıştım forumda corrs die ama bir baslık bile cıkmamıstı bunu görünce acaip sevindirik oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Arkadaşım sana Tek Corrs parçası tavsiye ediyim mutlaka bi yerden bul ve dinle tHE CORRS- BREATHLESS[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar