Spin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Razer Tiamat 7.1 Surround Analog Gaming HeadsetASUS XONAR D1 Audio Card Bu iki ürünü satıyorum. Ürünlerin ikisi de yeni yurtdışından getirildi ve toplamda 3 saat kullanıldı. Özenle kutularından çıkarılıp tekrar geri kapatıldı. Ürünlerin Türkiye fiyatları; Razer Tiamat henüz Türkiye'ye gelmedi fakat Razer'ın Türkiye fiyatlarını ve Tiamat benzeri headsetlerinin (Chimaera ve Megalodon) TR fiyatlarını göz önüne alırsak en az 600 TL'den aşağıda bir fiyata satılma ihtimali pek olası değil. ASUS XONAR D1 için Türkiye fiyatları ise 190-220 TL arasında değişiyor. (Hepsiburada satış linki) Ürünler bu şekilde. Benim satıyor olduğum fiyatlar;Razer Tiamat 7.1: 330 TL ASUS XONAR D1 : 130 TL Ürünleri İstanbul içinde buluşarak elden teslim edebilirim, İstanbul dışı için ise karşı ödemeli kargolayabilirim istediğiniz bir kargo firması yoluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Selam, ASUS Xonar Essence ST(X) falan sanıp atladım ama değilmiş dikkatli okuyunca :( İyi satışlar! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Talibim kulaklığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Kulaklık satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 KulAklik hosuma gitti ama satilmis olmasi kalbimi kirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ses kartını 110 TL'ye indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Buradaki ses kartını hala satıyorum, 2,5 ay geçmiş son posttan sonra, uğraşmaya üşendim evde duruyor. Mini pazarlıklara girişilebilir. Kulaklık ile ilgili olan kısımlar hariç ana mesajdaki bilgiler geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 FUUUUUUUUU kulaklığı alıyorum diyecektim, süpermiş fiyatı. BAŞKA VAR MI? QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 deadwoll said: BAŞKA VAR MI? QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 kulaklığa içim gittiydi de, ben de alamadım pat diye kapmış bi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 kulaklık ne yapıyo? içinden dudak çıkıp öpüyomu arada ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ses kartı gitti, hayırlı olsun Baggio'ya. Bir de Blackwidow Ultimate var elimde ama dahası yok mu diye niyetlenen arkadaşlar için, belki satmam onu, bakacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Blackwidow Ultimate satılmaz, ayıp. Yeni 2013'ünü aldım, aman tanrım böyle bir keyif yok yazmaktan kendimi alamıyorum. TAKATAKATAKATAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Geçen baya "alınık" ilanlar dolaşıyordu burada ultimate için, birisi de çıkıp "kim satar la onu" diye yazmıştı sanırım. Ben de yurtdışına taşınıyorum, bavulda taşımamak için satmayı düşünebilirdim, orada tekrar satın alırım şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben yazdım sanırım kim satar la diye asdfafd ama ne biliyim geçen gün gördüm d&r da, hani gelmiş tr ye. ilk çıktığı zaman çok iyiydi firebal falan getirmemişti daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 valla klavye ye ihtiyacım var adamın biri doğum günüm de a4 tech in (kablosuz hemde) klavyesini armağan etti etmez olaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar