Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah kahretsin gece gece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir şeyi de bilme di mi yok. insandan çıkanı da buldum, sonra neden oluyormuş lan bu of diye bakarken dünyanın en iğrenç tıbbi hikayelerinde bitti gezintim.

boşverin abi manyak mısınız. hayatımda çiğköfte yemem ama bidaha.
Mesaj tarihi:
bende geçen tvde şey izlemiştim

sinek adamın gözüne larva bırakıyor.eleman bi gün kör kalkıyo falan

gözünü içerde yiyorlar
Mesaj tarihi:
said:
A 5 year old patient from the Republic of Honduras had a large irritation in the form of a raised red bump on his eye. Believing the sore to be a cyst or growth, the US Air Force surgeons that were treating him were suprised to find a living worm embedded in the sore.

The young boy had contracted Myiasis (maggot infestation in the human body). The worm was a human botfly larva, it's type notorious for laying their eggs on livestock, though rarely in a place like a human eye. The botfly larva was extracted from the anterior orbit, and its operation accomplished by putting the boy to sleep and cutting the conjunctiva, where the larva was pulled out

shit
Mesaj tarihi:
çocuğu ebedi uykusuna yatırsalarmış. ben olsam ölmek isterdim huzurlu bir şekilde. en zayıf noktam zaten şu parazit,böcük,yumurta bırakan küçük iğrenç şeyler. uyuyacam şimdi ama nasıl ?

edit: küçük sinek tarzı bir şey dolanıyo çevrede.awepğğpğğ
Mesaj tarihi:
1:32de başlayan şey nedir ya ? gerçek mi o abi ismini falan bulun yarın izliyim onunla ilgili iğrenç videoları. ve fobim yokmuş ama onda tiksindim.
  • Yeni Oluştur...