copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bilgisayar subattan beri bozuk hard disc' i yanmisti arkadas kullanmadigi bir hardisci takti hala onu kullaniyorum. Simdi ben servise gondericem garantisinden yararlanmaca falan da aldigim yere ( bimex) mi gidicem yoksa servisi mi ariycam ( acer) var mi tecrubeli kimse?
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Hard disk taktıysanız garanti kapsamından çıkmış olabilir.
copry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yok cikmiyormus onu sorup yaptik. Tesekkur ettim aradim aceri hallettim.
utopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 help deyince http://www.youtube.com/watch?v=_WjBe7m-bgU&feature=related
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Erkek argadaşğın yoğ mu gızım seniğn? İskele babası mı o orda? Hı? Oğa sorsağa böyle şeylerih.
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 aynen, ben kız arkadaşımın elini harddiskten ekran kartına sokmuyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bimex servisi arayın bizi değil diyor ben bi kere yakınım nasılsa diyip yoldan geçerken uğramıştım.
Öne çıkan mesajlar