Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Koreanboy said: Sparkcaster said: dinini yaşamak isteyen yaşamasın acilen yok olsun yeryüzünden dinler organize dinler çıktıklarından beri kimseye bir faydası dokunmadı Nerede kaldi saygi hosgoru? Adminler nasil goz yumabiliyor bu soyleme? Birincil dereceden dini inanclari olan bireyleri ve hatta buradaki kullanicilari tahrik etmis bulunuyorsun bu soyleminle demedi deme. Ne olacak bu tahrik olanların hali. Bizde böyle sevgili taze balonu patlamış arkadaş. Ne yazık ki bir sürü şakirt/fetocan ı ve senin gibi tahrik insanalarınıda aynı zihniyette çekiyoru. Adam bir beyanda bulunmuş aynı fikirde değilsen neden haksız olduğunu yazarsın hepimiz öğreniriz diyecem ama islam fuck yeah modundaki bireylerde entellektüel come back olasılığı pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bu ülkenin bu hali beni sinir ve nefret hastası etti lan. Ciddi ciddi birilerine zarar vermek istiyorum çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar