Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben direk gittiğim evde gider yatak odasını karıştırır cüzdan falan bulur toplar getirirmişim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben ewdeki halıların ustune yag dokermisim bide deterjan yedigime ve kulaklarıma doldurduguma şahit olunmuş
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Abim beni beebk arabasında hızlıca surermıs.. naapsın oda cocuk bende.. bazen assagıya dusermısım :).;hic aglamadan tekrar bindiip terar gazlarmıs :)..[signature][hline]
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 6 yaşındayken televizyona tükürürdüm[signature][hline]fizik
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 dişlerim 3 aylıkken çıkmış ehehe ama bişiyi kemirdiğim çok görülmezmiş:) ay hatırlamıyorumkii çok var cin fondiplemişim hastaneye yatırmışlar o günden beri hastasıyımdır cinin:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ewin kapısını arkadan kitliip 4-5 saat uyumuşum bizimkiler balkondan gelmişti.. 4 yaşındayken orman yakmıştım kirpiklerim falan yanmıştı ertesi akşam kampüs güvenliği bizi sorguya almıştı :D[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ehehehe ben küçükken birgün abim geliş açmısın diye sormuş.Çocuğuz tabii ewet demişim.Ayağımı uzatıp al mama demiş.Ben bir yandan ayağımı ısırıp bir yandan ağlıyormuşum... Bir keresindede beni kuzenime bırakmışlar (simin ablam).Annemler gezmeye gitmişler.Bizde vde güzellik yarışmaısı izliyomuşuz.Durup dururken demişim ki : -Simin abla sana bişe sölesem kızar mısın? -Kızmamhayatım söyle demiş :) -Ben senin üzerine çisimi yaptım :D Hala anlattıkça gülüyoruz[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 annem altımı deiştirirken eline z*çmısım oyun parklşarı olur ya onları delıp ordan kaçmışım masanın ustune çıkıp tepınıp masayı devırıp kaşımı yardım 1 iğne olmamak için doktorun muhaynehaneyi yıkmıştım Yemeklere felan tukururmuşum gittiğim restorantlarda Reklam izlemeyi çok severmişim 2 yaşındayken sigara izmariti yermişim[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND
HellWalker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yürüyemediğm zaman ya yuvarlanır ta sürünürmüşm.(Dop olduk hay Allah) Bide herkesin memesini ellermişim :) erkek kız farketmezmş[signature][hline]For every action,there's an equal and opposite reaction.
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 küçükken divanda yatıyodum bi gece divandan düşmüşüm , uyanmamışım sonra yuvarlana yuvarlana divanın altına girmişim , 1 saat beni aramışlar evde annem fena olmuş falan ehihe:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bizim otel var çocukluğum orda (kemerde) geçti.. hep abimi uyuturmuşum gece 2-3 e kadar bi tek donla sandalyede oturur müşterileri izlermişim, barmenden içki ister ,gececiyle temizlik yapmak istermişim bide çok sakardım bi kaç kere felç olma tehlikesi geçirdim eehahe[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 küçükken adam öldürdüm banka hortumladım ot çektim çernobil felaketi benim yüzümden oldu jfk'yi ben vurdum...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Logan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Craven, 08 Aralık 2002 11:08 tarihinde demiş ki: daha emeklerken yürüyemezken masaya tırmanırmışım önce saldalyeye tırmanır ordan masaya tırmanır aşağı atlarmışım kafamı çarpmışım bikaç kez annemde kafamdaki kapşonlu şeyin içine vatka takmış düşünce bişey olmamış gibi devam edermişim yoluma[hline]freestyle.gen.tr.tc aynen, mama sandalyesinden düşecekken son anda kaç kere kurtarmışlar. en sonunda derince bir bahçe almışlar da atmışlar içine :)..
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 nerde açık dolap kapağı araba bagajı falan görsem 'kapaat!!' diye bağırırmışım. :D niye olduğunu hala çözemedim hehe[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 popoma bir elimi koyarak koşuyormuşum küçükken.[signature][hline]
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 küçükken yazlıkta komşunun kızlarına pip*mi açıp al em em demişim eheueheueh ne zmn hatırlasam gülerim...[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ha bide küçükken havuza işiyip kadının birine gidip söylemişim kuzenlerim yanımdaymış ( benden daha büyükler :) ) kadın bağırarak kaçmış..[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: FRP_Master, 05 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: küçükken yazlıkta komşunun kızlarına pip*mi açıp al em em demişim eheueheueh ne zmn hatırlasam gülerim... o_O[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 05 Kasım 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yürümeye başlayamadan yatağın kenarındaki trabzanlara (işte anlatyın bebekler yataktan inmesin diye yatağın etrafında duran şeyler...) tırmanıp dışarıya atlarmışım. Düşüp bi tarafımı yamultmayayım diye çıkartmışlar daha sonra o şeyleri. Bu olay alışkanlık olarak yer etti bende. Şimdi de duvarların üzerinden atlayıp geçmemem gereken yerlere geçiyorum :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kenderlik var diyosun yani :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben bebekken sapıktım. :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 4-5 yaşında filanım. antalya'dayız daha o zamanlar, annemin çalıştığı şirketteydim. etrafa bakınırken, paket kesmek için kullanılan o eşşek kadar makaslardan görmüştüm. makası aldım, evirip çevirirken sol elimin baş parmağını yarmışım. şu an bile (yaş 16) dikiş izleri çok rahat gözüküyor yani. yine baya bi küçükken (hatırlamıyorum bile, annem anlatmıştı) o eski koskoca anahtarlardan yutmuşum. yüz filan mosmor tabi. kankamın (bkz: elros) annesi olmasa gittiydim yani. sokmuş elini çıkarmış anahtarı kadıncağız. yine bu şekilde bi balık kılçığı olayım var. o günden beri balığı iciş biciş eder öyle yerim. 5 yaşında idim sanırım, antalya'daydık yine. apartman bahçesinin kenarındaki dar yolda (yol bile denemez aslında, 2 kişi anca yürür yani yanyana) bisiklet sürmeye çalışıyorum. bi ara bi çocuk seslenmişti, dikkati ona vermişken bisikletin tekerleğinin yolun dışına çıktığını farketmemişim. artık nası düştüysem, bisikletin bilmemneresindeki bi çivi sol dizimin biraz aşağısına saplanmıştı. oy oy. onun da izi durur hala.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben annemin arkadaşlarının bacaklarını okşar mışım .)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 VEEEEbudurrrr[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Tam olarak hatırlamıyorum nasıl olmuştu ama benim tam bileğimdeki atar damarın üstünde uzun bir kesik izi var. Sanırım küçükken bahçede kesini bir şeyin üstüne gelmişti bileğim. İyi kurtulmuşum yani heh.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar